kaffebær på kaffetræer

Vil du være en del af holdet?

Vi søger en kommunikationspraktikant

Vil du være med til at fortælle gode historier, lave fede landing pages, tage billeder og video – og ikke mindst nørde ansvarlig specialkaffe?

Så er du landet det rigtige sted!

Ikke kun kaffe

Hvad laver en praktikant hos CleverCoffee?

Det er ingen hemmelighed: Du kan komme til at nørde kaffe, brygge kaffe, smage kaffe og undersøge kaffe.

Men det er ikke din primære opgave.

Som kommunikationspraktikant hos os kommer du til at hjælpe bl.a. med tekstforfatning i forskellige former, marketing, hjemmesiden, artikler, webshoppen, SoMe content og meget mere!

Du kan have forskellige opgaver i løbet af en dag, som du også selv kan være med til at fastsætte.

Vi lover dig, at du ikke kan undgå at blive klogere på kommunikation, ansvarlighed og kaffeverdenen.

Stillingsopslag

Er du vores næste praktikant?

I CleverCoffee er kaffe, ansvarlighed og gennemsigtighed den hellige treenighed. Det nytter nemlig ikke noget at ville være de bedste i verden, hvis vi ikke også stræber efter at være bedst for verden. Vi skal være skarpe til at formidle de mange (mange!) fortællinger, så vi kan fortsætte med at gøre en forskel for kunder, kaffefarmere og kloden. 

Derfor har vi brygget en praktikstilling til dig, der læser kommunikation, medievidenskab, informationsvidenskab eller noget helt fjerde (der rimer på kommunikation). Har du mod på at kaste dig ud i et praktikforløb i en virksomhed, hvor det at tage ansvar for både people & planet, er en del af fundamentet? Så har vi måske den helt rigtige praktikplads til dig. 

Hvad forventer vi af dig? 

Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere, som til daglig holder til i vores risteri i Fillerup ved Odder. Bare rolig; der er fælleskørsel fra Aarhus hver dag. 

Her har vi både produktion og kontorer, og vi hjælper hinanden med at få hverdagen til at køre.

Du er den rette kommunikationspraktikant, hvis du kan genkende dig selv i disse kompetencer: 

  1. Du formulerer dig ubesværet både skriftligt og mundtligt. Og den kompetence kommer i spil, når du skal skrive første udkast (på engelsk) til et nyhedsbrev, videreformidle information til kolleger eller tilpasse et tilbud til en erhvervskunde. Det kan også være, at du ligefrem er en gudsbenådet tekstforfatter, men det er ikke et krav.
  2. Du er nysgerrig og vil gerne lære. Også selvom du fra tid til anden skal lære noget helt nyt. Vi har nemlig altid både store og små opgaver, der skal løses. Nogle dage svinger vi kameraet og laver grafiske design –  andre dage er det tilretning af information i vores webshop.
  3. Du kan ‘et eller andet’ digitalt og gerne socialt. Og kan navigere i sociale medier uden at få svedige håndflader, når du hører begreber som ‘organisk reach’ eller ‘contentplan’. 

Hvad kan du forvente som praktikant hos os? 

Lad os bare få det af vejen med det samme. Du kommer til at lave kaffe. Ikke fordi du er praktikant, men fordi du lander i en nørdet kaffeklub. Til gengæld kan du roligt regne med, at dine kollegaer også laver kaffe til dig. Vi går højt op i, at du er en del af teamet på lige fod med os andre. I CleverCoffee arbejder vi i krydsfeltet mellem kaffe, ansvarlighed og bæredygtighed. Derfor kan du umuligt tilbringe tid her uden at lære noget nyt inden for netop de discipliner. 

Hos os kommer du til at få hands on, og dine arbejdsopgaver og resultater deraf gør en stor forskel for, at kan nå de ting, som vi gerne vil i vores virksomhed.

En praktisk detalje eller tre

Vi er fleksible med tidspunkt for praktikken ift. de forskellige studieordninger. I udgangspunktet er der tale om 37 timer om ugen – men vi er også fleksible, hvis du fx ønsker en fast studiedag om ugen. Der er dagligt samkørsel fra Aarhus til Fillerup og en hjemmearbejdsdag er også muligt, hvis omstændighederne kalder på det.

Søg stilingen ved at sende en mail til joft@clevercoffee.dk med din ansøgning (gerne med et billede af dig og lidt om, hvorfor du har lyst til at blive en del af CleverCoffee) og CV. Vi læser ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide lidt mere?

Tag endelig fat i os, hvis du har konkrete spørgsmål eller overvejelser. Du kan med fordel også tjekke vores sociale medier for at få et indblik i vores virksomhed og hverdag i risteriet.

Giv os et kald

+45 50 40 33 76