Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Nøgleordene er

Kvalitet, bæredygtighed og høj brugervenlighed

En komplet kaffeløsning fra CleverCoffee forbinder jer med kaffebonden på farmen. Hele vejen fra bønne til kop. Servér en velsmagende kop kaffe, der er i tråd mere jeres bæredygtige profil, for alle jeres gæster og medarbejdere.


Løsningerne her er vores mest populære maskiner. Kig vores forskellige kontorløsninger igennem, og kontakt os endeligt, hvis der er noget vi kan hjælpe med eller hvis du ønsker at se yderligere modeller.

 

Du er også velkommen til at kigge på vores øvrige kaffeløsninger lige her.

Video Image
Partner Stories: Arthur Hotels

Mere end bare en leverandør

Hos CleverCoffee garanterer vi bryggeudstyr, friskristet kaffe i højeste kvalitet og et samarbejde, der sikrer udvikling, service og et unikt partnerskab. Vi leverer enten kaffen, udstyr – eller totalløsningen, som kan indeholde anlæg til filtrering af vand, træning og rådgivning . Vi har velafprøvede løsninger, der passer til de fleste – og med mangeårig erfaring kan vi sætte kaffe, udstyr og viden sammen, så de matcher lige præcis jeres behov. Om det er med eller uden mælk, til den helt store morgenmadsbuffet eller kaffe til hotelværelset. Vi har et serveringsforslag, der kan tilpasses jeres forretning. På den måde skaber vi sammen både den gode gæsteoplevelse og det gode samarbejde.

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed