Fortæl jeres gode historie

Kommunikationspakke

Udover at levere kaffe i allerhøjeste kvalitet, kan vi også blive en strategisk samarbejdspartner. Vi hjælper jer med at vise og fortælle om jeres ansvarlige kaffeløsning i forskellige former.

Vi ved, at papirarbejde kan være noget bøvl. Derfor tilbyder vi også at hjælpe med at indhente dokumentation, assistere med CO2-regnskaber og rådgive jer i junglen af certificeringer.

CleverCoffee kommunikationsmateriale

Infokort og plakater

Vis at i har prioriteret ansvarlig kaffe

I forlængelse af vores Transparency Report, opsætter vi gerne vores infokort ved siden af jeres kaffemaskine. Det er små kort, som viser kaffens navn, variant, processering, den betaling kaffefarmeren har fået - og en lille historie om kaffens oprindelse. 

Vi har også vores egne plakater, som fortæller de vigtigste af vores budskaber omkring kaffen. De kan være en dekorativ forlængelse af området omkring kaffemaskinen. 

Lindy og Lars

vi gør det nemt at fortælle den gode historie

En færdig kommunikationspakke

Vi har talt om ansvarlighed og bæredygtighed lige så længe, som vi har ristet kaffe.

Vi kender vores kaffefarmere og den rejse, der ligger bag kaffebønnen bedre end nogen anden. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med at fortælle den historie videre. 

Vi leverer gerne en færdig kommunikationspakke, som jeres HR- og marketingshold kan tage direkte fra. Har I brug for sparring eller feedback på jeres kommunikation omkring kaffen, så står vi gerne til rådighed.

kommunikationsmateriale

Video, billeder og tekst

Content klar til brug

I vores kommunikationspakke finder i video og billeder fra farmene samt tekster med gode historier og perspektiver om kaffeproduktion og ansvarlig kaffe.

Indholdet er færdiglavet og klar til brug. I kan frit bruge af pakken til både SoMe kanaler og web, velvidende at I levere professionelt indhold, mens I fortæller historien om den kaffe I serverer. 

hvide skyer på blå himmel

Vi hjælper jer med dokumentation

Klimarapportering

Vi hjælper jer gerne med at indhente dokumentation for kaffens CO2, miljøbelastning og andre forhold, som I gerne vil have med i jeres egen rapportering.

Vi sørger selvfølgelig også for verificeringer, sådan I trygt kan bruge dokumentationen videre.

Kontakt os

Mere end bare kaffe

Ekstra services som erhvervskunde

transparency report

Transparency Report

clevercoffees e-læringsplatform vist på mobiltelefon

E-læring

kommunikationsmateriale

Kommunikation

Lars Frello holder kaffesmagning

Kaffesmagning