morgenmadsbord

Mere end bare kaffe

Sådan hjælper vi Arthur Hotels

Arthur Hotels leverer en unik kaffeoplevelse for sine gæster, som man ikke kan få andre steder.

Med bønner af høj kvalitet, driftsikre maskiner og ekstraordinær service serverer de rigtig mange kopper mindeværdig kaffe hver dag.

Vores gæster møder kaffe alle mulige steder. Det er et touchpoint, hvor vi har mulighed for at vise, hvad vi står for, og give vores gæster en oplevelse, som de ikke får alle mulige andre steder.

Mads Krogh, Head of Food and Beverage, Arthur Hotels

kaffekop med hjerter

Et touchpoint

Kaffen er et berøringspunkt, hvor Arthur Hotels viser deres gæster, at de står for høj kvalitet, økologi og ansvarlighed.

fuldautomatisk kaffemaskine, eversys cameo classic i kaffebar

Når der er travlt

Med fire Eversys Cameo og tre filterkaffemaskiner kan Arthur Hotels levere kvalitetskaffe i store mængder på meget kort tid.

En Eversys Cameo kan brygge op til 80 kopper cappuccino i timen, og udemærker sig med sin driftsikkerhed og evne til at lave ekstraordinært velsmagende kaffe.

kaffekop med latteart på morgenmadsbord

Økologi og kvalitet

IMPACT No. 02 er vores økologiske kaffe fra Honduras. Kaffen er dyrket i skovlandbrug og handlet direkte fra kooperativet, som vi har samarbejdet med i mange år.

Gæsterne får også serveret fra vores udvalg af premium kaffer, så der altid er noget nyt og spændende at smage på.

kvinde i kaffebar med mælkekande klar til at lave latteart

Overskud til service

Ekstraordinær service kræver overskud. Vi underviser regelmæssigt personalet og opretholder en meget høj driftsikkerhed, som skaber det nødvendige overskud.

Vi kender kaffefarmeren personligt, og vi hjælper med at bringe historierne fra farmen hele vejen ud til hotellets gæster.

Lars Frello holder kaffesmagning

Partnerskab

Et tæt samarbejde

Et samarbejde med CleverCoffee betyder en tæt og kontinuerlig relation. Vi besøger regelmæssigt Arthur Hotels til oplæring af deres medarbejdere i kaffens teknikker og historier.

Vi er nemlig ikke blot kaffeleverandør - men din samarbejdspartner.

CO2-neutral eller økologisk?

Mød vores mest solgte kaffer

1 kg kaffepose med impact no. 01

CO2-neutrale kaffebønner fra brasilien

IMPACT No. 01

I denne kaffe finder du en rund, fyldig og sød smag med noter af chokolade og karamel. Dette er en rigtig crowdpleaser, som I nemt kan servere til enhver lejlighed.

Kaffen er verificeret CO2-neutral efter Net-Zero Standard (SBTi).

Kaffemaskiner til Hotel, Restaurant og Café

Eversys Cameo C2M espressomaskine på hvid baggrund.

Fantastisk kvalitet - utrolig nemt

Fuldautomatisk barista

Eversys Cameo er nogle af de allerbedste maskiner i deres kategori. Avanceret software og moduler sørger for toptunede kværne og stabil mælkeskumning.

3temp puls kedelfri filterkaffebrygger med filterkurv i rustfri stål

Smager som håndbrygget kaffe

Ekstraordinær filterkaffe

Helt almindelig filterkaffe med en ekstraordinært god smag. Brugerfladen er simpel, så alle kan sætte en kande over - men teknologien bag er avanceret, så den brygger kaffe i verdensklasse.

Heylo espressomodul og mælkemodul, kedelfri espressomaskine og mælkeskummer

Boilerless Espresso

Ikke som andre espressomaskiner

Heylo bruger ingen kedel og kan dermed spare dig op mod 90% af dit energiforbrug. Den er nem at anvende - men indmaden er meget kompleks, så du har helt nye muligheder for at tilpasse din kaffebrygning.

Her serverer de CleverCoffee:

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Giv os et kald

+45 50 40 33 76

FAQ

Ansvarlighed

Vi er fuldstændig transparente i hele vores værdikæde. Har du lyst til at dykke ned i kaninhullet, så kan du læse vores seneste Transparency Report her.

Vores B Corp-certificering er en tredjeparts garanti for, at vi er en ansvarlig virksomhed. Med certificeringen har vi dokumentation for, at vi:

1. Afhjælper fattigdom i produktionslandene

2. Øger biodiversiteten i produktionslandene

Du kan læse meget mere om vores ansvarlighed her.

Ja, det kan vi - og det gør vi meget gerne.

Hvis du blot skriver en mail til support@clevercoffee.dk og beskriver jeres nuværende kaffeforbrug, så kan vi udregne hvilken CO2-besparelse I vil få, hvis I skifter til vores kaffe.

Når man er erhvervskunde hos os, så modtager man årligt en opgørelse over, hvilke CO2-besparelser man har opnået det seneste år.

Ja, vi deler glædeligt al vores dokumentation med jer. Det inkluderer bl.a. hvilken betaling farmeren har modtaget, hvilke udledninger kaffen har medført, GPS-koordinater på kaffefarmen, så den er garanteret fri for skovrydning, og al anden dokumentation I skulle have behov for.

Oplæring og kommunikation

Ja, vi kommer gerne og hjælper med oplæring af jeres personale. På den måde kan de brygge og præsentere kaffen på den bedst mulige måde - og så er begge parter glade.

Som erhvervskunde får du også adgang til vores e-læringsplatform CleverCoffee Learn. Platformen består af en lang række kurser med tekst og video, som beskriver hvordan jeres kaffemaskine fungerer, rengøres og vedligeholdes, historier fra kaffefarmen og tips og tricks til kaffebrygning.

E-læringsplatformen fungerer som supplerende oplæring af jeres personale - men kan også tilgås fra telefonen når "hvordan var det nu lige man..."-spørgsmålene dukker op i hverdagen.

Ja, når du bliver erhvervskunde hos os så modtager du en samlet kommunikationspakke med billeder og tekster, som kan bruges på jeres kanaler til at fortælle om jeres nye kaffeløsning.

I har mulighed for at få forskellige trykte materialer tilsendt, bl.a. vores årlige Transparency Report, som er fuld af spændende artikler og flotte billeder, og som gør sig rigtig godt som en coffee table book. Den har mange kunder liggende fremme der, hvor de serverer kaffen.

Vi vil selvfølgelig også meget gerne arbejde sammen med jer om en ekstern historie - og hvis I ønsker skræddersyede kommunikationsmaterialer, så kan vi også lave det.

Vi laver meget gerne en kaffesmagning for jer - også selvom I ikke er kunde (endnu). Skriv til support@clevercoffee.dk, så kan vi arrangere en kaffesmagning enten I vores lokaler eller hos jer. Er der potentiale for et samarbejde er kaffesmagningen ganske gratis.

Det tekniske

Ja, vi hjælper selvfølgelig meget gerne med fuld installation af jeres udstyr.

Ja. Selvom vores maskiner er meget driftsikre, så kan uheldet selvfølgelig være ude. En typisk serviceaftale indebærer en reaktionstid på max. 8 timer - og vi hjælper meget gerne med både små og store udfordringer.

I kan altid fange os på telefonen, og I kan forvente at vi er tilgængelige og til stede.

Ja. På de fleste maskiner kan man med fordel lave en leasingaftale - og det er der mange af vores kunder, som prioriterer. Vilkårene for aftalen afhænger af maskinerne. Har du spørgsmål til en mulig leasingaftale, så må du meget gerne skrive til os på: support@clevercoffee.dk

Ja. Vi kan installere monitoreringsudstyr på kaffemaskinerne, så vi fra risteriet kan holde øje med jeres forbrug af kaffe og maskinernes tilstand. Dermed kan vi sikre, at der altid er kaffe på lager, og vi bliver automatisk advaret, hvis en maskine har brug for service.

Ja. Vi har gode samarbejder med andre B Corp-certificerede virksomheder, der laver både te og varm chokolade i meget høj kvalitet med en meget høj grad af ansvarlighed. På den måde kan I få en fuld løsning på hot drinks med en gennemgående sammenhæng på kvalitet og ansvarlighed.