Vi rister kaffe hver uge og sender pakker alle hverdage.

Vi tilbyder gratis hjemmelevering og fragt til pakkeshop ordrer over DKK 499. Hvis din ordre er mindre end DKK 499 er leveringsgebyret DKK 49, og du kan frit vælge mellem hjemmelevering eller til nærmeste pakkeshop. Dette gælder for hjemmelevering samt ved  levering til pakkeshop eller erhvervsadresse.

PostNord er vores foretrukne distributør i Danmark. For leverancer over 34 kilo anvendes fragtmand. Distributør og evt. leveringsgebyr for din ordre fremgår til højre i skærmbilledet ved check-out i webshoppen.

Leveringstiden for kaffe og produkter på lager er normalvis 1-2 dage. Leveringstiden for øvrige ordrer afhænger af leveringstiden for de enkelte produkter, der indgår i ordren. Hvis der i din ordre fx indgår en vare, der kan leveres inden for 3 hverdage, og en anden vare der kan leveres inden for 14 hverdage, så vil den samlede ordre blive leveret inden for 14 hverdage.

Vi forbeholder os dog retten til at forlænge tidsfristen for levering i nedenstående tilfælde:

Force majeure:

Ved forsinkelse som er forskyldt af tredjemand

Arbejdskonflikter

Usædvanligt vejr

Vi anbefaler, at du i kommentarfeltet under dine leveringsoplysninger angiver hvor på den ønskede leveringsadresse, du ønsker varerne aflæsset. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Risiko og ansvar for varer overgår til dig, når levering har fundet sted.