lysristet kaffe

passer godt til 250+ ansatte

Kaffeløsninger til store virksomheder

hvide skyer på blå himmel

Vi hjalp vores kunde med at spare +100 ton CO2 de første seks måneder - blot ved at skifte kaffe.

CleverCoffee er engageret, løsningsorienteret og en meget værdsat samarbejdspartner.

Julie Lorenz Jensen, ISS Site Manager

Eversys cameo classic, fuldautomatisk kaffemaskine med huskee kopper og netzero kaffe

En kaffeløsning med impact

En veldokumenteret forskel

Med fuld transparens og uden unødvendige mellemled sikrer CleverCoffees ansvarlighed hele vejen igennem værdikæden.

Vores kunder er med til at gøre en veldokumenteret og verificeret forskel for kaffefarmeres levestandard og for biodiversiteten i produktionsområderne.

Sammen efterlader vi kloden i bedre stand end da vi ankom med regenerativt landbrug, CO2-neutralitet og en styrket biodiversitet på kaffefarmen.

Kaffeløsning hos clevercoffee

Vi tilbyder:

latteart

Ekstraordinært velsmagende og ansvarlig kaffe

B Corp logo

Certificeret ansvarlighed, der giver ro i maven

latteart i kaffekop

Kaffen som samlingspunkt

Kaffe fra CleverCoffee er en oplagt mulighed for at få jeres medarbejdere tættere på virksomhedens ansvarlighedstiltag.

God og ansvarlig kaffe er forkælelse af medarbejdere i en tid, hvor kampen om talenterne er enorm. Mange har produktive hjemmearbejdsdage, og når man så er på kontoret, er det for at socialisere og skabe relationer.

Nu samles kollegaerne om virksomhedens ansvarlige valg.

kaffebær på kaffetræ med b corp logo

Bekæmper fattigdom

Vi driver forretning i en branche, hvor størstedelen af leverandørerne lever i fattigdom. Derfor er det essentielt, at vi er 100% transparente i alle led.

For os skal niveauet af gennemsigtighed besvare det vigtigste spørgsmål: Er den pris, du betaler for kaffefarmerens kerneydelse, med til at afhjælpe fattigdom eller ej?

Vi har B Corps verificering af, at vores kaffe bekæmper fattigdom.

bjerglandskab med kaffetræer

Vi tager ansvarlighed alvorligt

  • Fri for børnearbejde.
  • Ingen land grabbing. Farmerne ejer deres produktion og høster selv de langvarige fordele.
  • Fri for skovrydning.
  • Bekæmper fattigdom på kaffefarmen.
  • Bedre biodiversitet på kaffefarmen.
  • En komplet transparent værdikæde.

CO2-neutral eller økologisk?

Mød vores mest solgte kaffer

1 kg kaffepose med impact no. 01

CO2-neutrale kaffebønner fra brasilien

IMPACT No. 01

I denne kaffe finder du en rund, fyldig og sød smag med noter af chokolade og karamel. Dette er en rigtig crowdpleaser, som I nemt kan servere til enhver lejlighed.

Kaffen er verificeret CO2-neutral efter Net-Zero Standard (SBTi).

Kaffeløsning hos clevercoffee

Sådan kunne din løsning se ud

eversys cameo classic
eversys cameo fuldautomatisk kaffemaskine
Kaffeløsninger
11 / 3

Kaffemaskiner til større virksomheder

Eversys Cameo C2M espressomaskine på hvid baggrund.

Fantastisk kvalitet - utrolig nemt

Fuldautomatisk barista

Eversys er nogle af de allerbedste maskiner i deres kategori. Avanceret software og moduler sørger for toptunede kværne og stabil mælkeskumning.

3temp puls kedelfri filterkaffebrygger med filterkurv i rustfri stål

Smager som håndbrygget kaffe

Ekstraordinær filterkaffe

Helt almindelig filterkaffe med en ekstraordinært god smag. Brugerfladen er simpel, så alle kan sætte en kande over - men teknologien bag er avanceret, så kaffen er i verdensklasse.

Heylo espressomodul og mælkemodul, kedelfri espressomaskine og mælkeskummer

Boilerless Espresso

Ikke som andre espressomaskiner

Heylo bruger ingen kedel og kan dermed spare dig op mod 90% af dit energiforbrug. Den er nem at anvende - men indmaden er meget kompleks, så du har helt nye muligheder for at tilpasse din kaffebrygning.

Mere end bare kaffe

Ekstra services som erhvervskunde

transparency report

Transparency Report

clevercoffees e-læringsplatform vist på mobiltelefon

E-læring

kommunikationsmateriale

Kommunikation

Lars Frello holder kaffesmagning

Kaffesmagning

Her drikker de CleverCoffee på kontoret:

Giv os et kald

+45 50 40 33 76

FAQ

Ansvarlighed

Vi er fuldstændig transparente i hele vores værdikæde. Har du lyst til at dykke ned i kaninhullet, så kan du læse vores seneste Transparency Report her.

Vores B Corp-certificering er en tredjeparts garanti for, at vi er en ansvarlig virksomhed. Med certificeringen har vi dokumentation for, at vi:

1. Afhjælper fattigdom i produktionslandene

2. Øger biodiversiteten i produktionslandene

Du kan læse meget mere om vores ansvarlighed her.

Ja, det kan vi - og det gør vi meget gerne.

Hvis du blot skriver en mail til support@clevercoffee.dk og beskriver jeres nuværende kaffeforbrug, så kan vi udregne hvilken CO2-besparelse I vil få, hvis I skifter til vores kaffe.

Når man er erhvervskunde hos os, så modtager man årligt en opgørelse over, hvilke CO2-besparelser man har opnået det seneste år.

Ja, vi deler glædeligt al vores dokumentation med jer. Det inkluderer bl.a. hvilken betaling farmeren har modtaget, hvilke udledninger kaffen har medført, GPS-koordinater på kaffefarmen, så den er garanteret fri for skovrydning, og al anden dokumentation I skulle have behov for.

Oplæring og kommunikation

Ja, vi kommer gerne og hjælper med oplæring af jeres personale. På den måde kan de brygge og præsentere kaffen på den bedst mulige måde - og så er begge parter glade.

Som erhvervskunde får du også adgang til vores e-læringsplatform CleverCoffee Learn. Platformen består af en lang række kurser med tekst og video, som beskriver hvordan jeres kaffemaskine fungerer, rengøres og vedligeholdes, historier fra kaffefarmen og tips og tricks til kaffebrygning.

E-læringsplatformen fungerer som supplerende oplæring af jeres personale - men kan også tilgås fra telefonen når "hvordan var det nu lige man..."-spørgsmålene dukker op i hverdagen.

Ja, når du bliver erhvervskunde hos os så modtager du en samlet kommunikationspakke med billeder og tekster, som kan bruges på jeres kanaler til at fortælle om jeres nye kaffeløsning.

I har mulighed for at få forskellige trykte materialer tilsendt, bl.a. vores årlige Transparency Report, som er fuld af spændende artikler og flotte billeder, og som gør sig rigtig godt som en coffee table book. Den har mange kunde liggende fremme der, hvor de serverer kaffen.

Vi vil selvfølgelig også meget gerne arbejde sammen med jer om en ekstern historie - og hvis I ønsker skræddersyede kommunikationsmaterialer, så kan vi også lave det.

Vi laver meget gerne en kaffesmagning for jer - også selvom I ikke er kunde (endnu). Skriv til support@clevercoffee.dk, så kan vi arrangere en kaffesmagning enten I vores lokaler eller hos jer. Er der potentiale for et samarbejde er kaffesmagningen ganske gratis.

Det tekniske

Ja, vi hjælper selvfølgelig meget gerne med fuld installation af jeres udstyr.

Ja. Selvom vores maskiner er meget driftsikre, så kan uheldet selvfølgelig være ude. En typisk serviceaftale indebærer en reaktionstid på max. 8 timer - og vi hjælper meget gerne med både små og store udfordringer.

I kan altid fange os på telefonen, og I kan forvente at vi er tilgængelige og til stede.

Ja. På de fleste maskiner kan man med fordel lave en leasingaftale - og det er der mange af vores kunder, som prioriterer. Vilkårene for aftalen afhænger af maskinerne. Har du spørgsmål til en mulig leasingaftale, så må du meget gerne skrive til os på: support@clevercoffee.dk

Ja. Vi kan installere monitoreringsudstyr på kaffemaskinerne, så vi fra risteriet kan holde øje med jeres forbrug af kaffe og maskinernes tilstand. Dermed kan vi sikre, at der altid er kaffe på lager, og vi bliver automatisk advaret, hvis en maskine har brug for service.

Ja. Vi har gode samarbejder med andre B Corp-certificerede virksomheder, der laver både te og varm chokolade i meget høj kvalitet med en meget høj grad af ansvarlighed. På den måde kan I få en fuld løsning på hot drinks med en gennemgående sammenhæng på kvalitet og ansvarlighed.