grønne blade

Governance

Dokumentation og compliance

Fuld transparens

Vi holder intet hemmeligt for dig, og vi deler med glæde ud af vores data.

transparency report

fuld transparens

Vores data står til rådighed

I en branche med høj risiko for dårlige levevilkår og unødevendig klimabelastning, så er transparens vores vigtigste værktøj.

Derfor offentligør vi hvert år vores indkøbspriser og klimabelastning - og der er ingen skjulte led i vores værdikæde. Al vores data er til fri afbenyttelse til jeres egen rapportering og klimaregnskaber.

kaffefarmer tørrer kaffe

Vi er compliant

CSRD, CSDDD og EUDR

Vores kaffe lever til fulde op til nye krav fra EU, og vi har den nødvendige dokumentation I skal bruge. Med os som kaffeleverandør får i fuldt indblik i jeres kaffes impact på miljø og mennesker.

I kan være helt sikre på, at jeres kaffe ikke har medført afskovning, børne- eller slavearbejde - og vores klimabelastning ligger langt under industristandarden.

kaffefarmer med små kaffetræer

hvad udleder din kaffe?

Klimaregnskabet

Vi hjælper jer med at udregne jeres CO2-udledninger og -besparelser til jeres klimaregnskab for intern drift.

Vi har opgjort og kompenseret for alle vores udledninger i scope 1, scope 2 og de mest relevante i scope 3. Vi kan tilbyde en net-zero kaffe, som har en CO2-reduktion på mere end 96%.

Vores kunde sparede +100 ton CO2 de første seks måneder efter de skiftede til CleverCoffee.

kaffebær på kaffetræ med b corp logo

CleverCoffee er certificeret B Corp

Certificeret ansvarlighed

Vi har B Corps verificering af, at vores kaffe bekæmper fattigdom.

Det er dokumenteret ved, at B Lab specifikt har auditeret os ved at sammenholde vores kontrakter på kaffe og fakturaer fra kaffefarmene med data fra globallivingwage.org

I kan dermed være 100% sikre på, at I som kunde hos CleverCoffee bidrager til, at alle på kaffefarmen bliver betalt en løn, der ligger over living wage.

latteart i kaffekop

Ansvarlig kaffe på kontoret

Hver kop har impact

Kaffe fra CleverCoffee er en oplagt mulighed for at få jeres medarbejdere tættere på virksomhedens ansvarlige dagsorden. Og hver eneste kop gør en veldokumenteret positiv forskel.

Kaffe er tæt på den enkelte medarbejder og noget håndgribeligt i hverdagen. Nu samles kollegaerne om virksomhedens ansvarlig valg.

Kaffeløsning hos clevercoffee

Vi tilbyder:

latteart

Ekstraordinært velsmagende og ansvarlig kaffe

B Corp logo

Certificeret ansvarlighed, der giver ro i maven

CO2-neutral eller økologisk?

To kaffer med hvert sit impact

1 kg kaffepose med impact no. 01

CO2-neutrale kaffebønner fra brasilien

IMPACT No. 01

I denne kaffe finder du en rund, fyldig og sød smag med noter af chokolade og karamel. Dette er en rigtig crowdpleaser, som I nemt kan servere til enhver lejlighed.

Kaffen er verificeret CO2-neutral efter Net-Zero Standard (SBTi).

Her drikker de CleverCoffee på kontoret:

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Giv os et kald

+45 50 40 33 76

Mere end bare kaffe

Ekstra services som erhvervskunde

transparency report

Transparency Report

clevercoffees e-læringsplatform vist på mobiltelefon

E-læring

kommunikationsmateriale

Kommunikation

Lars Frello holder kaffesmagning

Kaffesmagning

FAQ

Ansvarlighed

Vi er fuldstændig transparente i hele vores værdikæde. Har du lyst til at dykke ned i kaninhullet, så kan du læse vores seneste Transparency Report her.

Vores B Corp-certificering er en tredjeparts garanti for, at vi er en ansvarlig virksomhed. Med certificeringen har vi dokumentation for, at vi:

1. Afhjælper fattigdom i produktionslandene

2. Øger biodiversiteten i produktionslandene

Du kan læse meget mere om vores ansvarlighed her.

Ja, det kan vi - og det gør vi meget gerne.

Hvis du blot skriver en mail til support@clevercoffee.dk og beskriver jeres nuværende kaffeforbrug, så kan vi udregne hvilken CO2-besparelse I vil få, hvis I skifter til vores kaffe.

Når man er erhvervskunde hos os, så modtager man årligt en opgørelse over, hvilke CO2-besparelser man har opnået det seneste år.

Ja, vi deler glædeligt al vores dokumentation med jer. Det inkluderer bl.a. hvilken betaling farmeren har modtaget, hvilke udledninger kaffen har medført, GPS-koordinater på kaffefarmen, så den er garanteret fri for skovrydning, og al anden dokumentation I skulle have behov for.

Oplæring og kommunikation

Ja, vi kommer gerne og hjælper med oplæring af jeres personale. På den måde kan de brygge og præsentere kaffen på den bedst mulige måde - og så er begge parter glade.

Som erhvervskunde får du også adgang til vores e-læringsplatform CleverCoffee Learn. Platformen består af en lang række kurser med tekst og video, som beskriver hvordan jeres kaffemaskine fungerer, rengøres og vedligeholdes, historier fra kaffefarmen og tips og tricks til kaffebrygning.

E-læringsplatformen fungerer som supplerende oplæring af jeres personale - men kan også tilgås fra telefonen når "hvordan var det nu lige man..."-spørgsmålene dukker op i hverdagen.

Ja, når du bliver erhvervskunde hos os så modtager du en samlet kommunikationspakke med billeder og tekster, som kan bruges på jeres kanaler til at fortælle om jeres nye kaffeløsning.

I har mulighed for at få forskellige trykte materialer tilsendt, bl.a. vores årlige Transparency Report, som er fuld af spændende artikler og flotte billeder, og som gør sig rigtig godt som en coffee table book. Den har mange kunde liggende fremme der, hvor de serverer kaffen.

Vi vil selvfølgelig også meget gerne arbejde sammen med jer om en ekstern historie - og hvis I ønsker skræddersyede kommunikationsmaterialer, så kan vi også lave det.

Vi laver meget gerne en kaffesmagning for jer - også selvom I ikke er kunde (endnu). Skriv til support@clevercoffee.dk, så kan vi arrangere en kaffesmagning enten I vores lokaler eller hos jer. Er der potentiale for et samarbejde er kaffesmagningen ganske gratis.

Det tekniske

Ja, vi hjælper selvfølgelig meget gerne med fuld installation af jeres udstyr.

Ja. Selvom vores maskiner er meget driftsikre, så kan uheldet selvfølgelig være ude. En typisk serviceaftale indebærer en reaktionstid på max. 8 timer - og vi hjælper meget gerne med både små og store udfordringer.

I kan altid fange os på telefonen, og I kan forvente at vi er tilgængelige og til stede.

Ja. På de fleste maskiner kan man med fordel lave en leasingaftale - og det er der mange af vores kunder, som prioriterer. Vilkårene for aftalen afhænger af maskinerne. Har du spørgsmål til en mulig leasingaftale, så må du meget gerne skrive til os på: support@clevercoffee.dk

Ja. Vi kan installere monitoreringsudstyr på kaffemaskinerne, så vi fra risteriet kan holde øje med jeres forbrug af kaffe og maskinernes tilstand. Dermed kan vi sikre, at der altid er kaffe på lager, og vi bliver automatisk advaret, hvis en maskine har brug for service.

Ja. Vi har gode samarbejder med andre B Corp-certificerede virksomheder, der laver både te og varm chokolade i meget høj kvalitet med en meget høj grad af ansvarlighed. På den måde kan I få en fuld løsning på hot drinks med en gennemgående sammenhæng på kvalitet og ansvarlighed.