Loring S15 Falcon- Vores energieffektive kafferister

Her er historien om vores kafferister, en Loring S15 Falcon

kafferister og lysristet kaffe

1: Derfor har vi skiftet kafferister

Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om hovedårsagerne til, at vi har valgt at investere i en ny kafferister. Lindy fortæller bl.a. om Loring'ens automatisering og digitalisering, som skaber en meget tiltrængt fleksibilitet i vores produktion.

kafferister og lysristet kaffe

2: Forberedelser og forventede gevinster

Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om forberedelserne, vi lavede, inden den nye Loring S15 Falcon kafferister landede hos os. Du får en introduktion til den tekniske del af setup'et og de første gevinster ved at gå fra en traditionel kafferister til en Loring.

 kafferister og lysristet kaffe

3: Effektivitet og automatisering

Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om, hvordan top-moderne teknologi er med til at gøre Loringen mere energieffektiv og ensartet i sine riste. Lindy kommer desuden ind på, hvordan vi anvender Loring'ens indbyggede automatiseringsprogrammer og de forbedrede arbejdsgange, vi har opnået.

kafferister og lysristet kaffe

4: Cirkulær og innovativ

Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om, forskellene mellem vores tidligere tromlerister fra Giesen W15 og vores nye Loring S15 Falcon kafferisteri med hensyn til energiforbrug. Du lærer mere om, hvordan vi handler cirkulært, og hvordan vi tilstræber at bruge restprodukt fra ristningsprodukterne som en del af nye innovationer.

kafferister og lysristet kaffe

5: Fleksibilitet og digitale muligheder

Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om, hvordan automatiseringerne i vores Loring S15 Falcon kafferister skaber den fornødne fleksibilitet i vores produktion samt hvordan vi finder og udvikler interessante samarbejder med kaffefarme i hele verden i jagten på den perfekte kaffe. Slutteligt får du indsigt i, hvordan hjemmesiden du besøger her, hænger sammen med hele vores produktion.

vindue i kafferister, ristede kaffebønner

Indkøb af Loring S15 Falcon er støttet af

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne (ELFUL)

LAG Odder-Hedensted har støttet CleverCoffee's investering i en Loring S15 Falcon kafferister.

LAG-midlerne skal hos mikro-virksomheden og kafferisteriet CleverCoffee anvendes til at gå fra konventionel og håndholdt kafferistning til at skabe en bæredygtig og miljøvenlig produktion i kafferisteri.

Moderne produktionsudstyr giver mulighed for at automatisere risteprocessen, minimere energiforbruget og helt undgå tunge løft.