Klik dig ind på vores favoritter

Brands

Kun det allerbedste til dig

På denne side kan du nemt finde alle vores ynglings kaffe- og espressomaskiner og udstyr. Vi tilbyder nemlig kun de maskiner, som vi selv er vilde med.

Disse maskiner er nogle, som vi selv bruger til daglig i risteriet, og derfor kender super godt.

Du behøver ikke være i tvivl om, at vi har testet løs på dem.

bentwood kaffekværn

Vores yndlingskværn

Bentwood Vertical 63

Dette er uden sammenligning den kaffekværn, som får kaffen til at smage allerbedst.

Den fremhæver sødme og gør kaffen transparent og balanceret. Med denne kværn har du virkelig mulighed for at justere og eksperimentere med smagene i din kaffe, og derfor er det også den kværn, vi foretrækker i vores risteri.

Designet er specialfremstillet af Bentwood selv og træbeklædningen fås i 3 forskellige sorter (eller andre efter forspørgsel). 

Tag dit kaffenørderi til det næste niveau og server ekstraordinært velsmagende kaffe.

puqpress mini i sort

Servér kaffe i verdensklasse med

PUQpress

Det bedste, du kan gøre for din kaffebrygning, er at sikre dig, at dit tamp er ensartet og perfekt – ved hver eneste brygning.

Lige netop derfor bruger de bedste caféer i verden PUQpress, så hver eneste espresso er i verdensklasse. PUQpress tamper kaffen perfekt gang på gang – fladt og helt vandret. Den tamper med det akkurat samme tryk hver eneste gang – og du kan selvfølgelig justere trykket, så kaffen rammer den helt rigtige smag.

eversys legacy fuldautomatisk kaffebrygger

Eversys

Fuldautomatisk med barista-kvalitet

Eversys er ikke en standard maskine. Den er markedets bedste og på niveau med en ægte barista. 

Eversys maskinerne byder på avanceret teknologi. Maskinen indstilles til at lave kaffe lige efter dit hoved. Efter du har programmeret maskinen, "lærer" den og justerer sig selv, så den holder den smagsoplevelse, som du har programmeret – fuldstændig ligesom en ægte barista ville gøre det i en kaffebar. På den måde er du sikker på altid at få den perfekte kop kaffe, lige meget hvordan du foretrækker den.

Det teknologisk avancerede aspekt går igen ved steaming af mælk. eFoam-teknologien laver mikroskum, som giver den perfekte tekstur i mælkeskummet - hver gang.

Det er faktisk mere end en barista kan love dig.

Kees Van der westen

Epressomaskiner på højt niveau

Vil du have et genkendeligt look og fuld manuel kontrol over din espresso-brygning? Så er de ikoniske espressomaskiner her din løsning.

Det hollandske mærke, Kees van der Westen er en solid klassiker, når det kommer til espresso brygning. "Design og detaljer i lige mængder" er deres motto, og maskinerne leverer i både kvalitet, præcision og præstation.

Maskinen er til dig, der gerne have maksimal kontrol og præcision over din espresso og mælkeskumning.

Den perfekte hjemmemaskine

Espresso i køkkenet

Vil du have lækker, velbrygget espresso i hjemmet uden at bruge hele opsparingen på udstyr?

Bellezza er vores bud på den gode, funktionelle og prisoverskuelige espressomaskine til hjemmet. Med 40 års erfaring på den Europæiske marked har Bellezza styr på den stærke, koffeinholdige drik og alle de værktøjer, du har brug for, for at blive din egen yndlingsbarista.

Heylo og 3TMEP

Vi er vilde med boilerless

Spar op mod 90% af energiforbruget med en boilerless espresso- eller filtermaskine.

Heylo er vores espressomulighed. I stedet for at varme en tank med vand op til 120 grader – og holde temperaturen der – så henter Heylo kun den mængde vand ind, som du skal bruge.

Maskinen er udviklet baseret på induktionsteknologi, så du behøver ikke vente på at maskinen varmes op, før du kan nyde morgenkaffen.

Det betyder ganske enkelt, at du kan tjene maskinens pris ind, blot ved hjælp af den nedsatte strømregning – alt afhængig af, hvor mange kopper, der brygges.

Heylo espressomodul og mælkemodul, kedelfri espressomaskine og mælkeskummer

Sparer både økonomi og energi

Nytænkning af måden vi brygger på

På de fleste kaffebarer og kontorer brygges kaffen på maskiner med såkaldte boilers. Boileren – eller kedlen – sørger for at holde vandet på en høj temperatur, så der kan brygges lige så snart kaffelysten melder sig. Og det har selvfølgelig sin berettigelse.

Til gengæld er denne funktion både dyr økonomisk og energimæssigt.

Heldigvis udvikles der hele tiden på nye teknologier og vi er stolte af at kunne præsentere et boilerless setup, der passer perfekt ind i vores ansvarlighedsdagsorden. Ved hjælp af blandt andet induktionsteknologi, kan man stadig få en kop kaffe, så snart lysten melder sig, men uden det høje energiforbrug. 

3temp hipster kedelfri filterkaffebrygger med kaffedispenser til at brygge i

Boilerless

Kedelfri filterkaffe

En 3TEMP varmer først vand op, når den bliver bedt om at brygge. Det er en kontrast til almindelige større filterkaffe bryggere, som konstant holder en kedel med litervis af vand ved en temperatur lige under kogepunktet.

3TEMPs filterbrygger benytter sig i stedet af meget nøjagtige termoblokke. Den henter først vandet ind i maskinen, når den bliver bedt om at brygge, og opvarmer så vandet til den ønskede temperatur.

Disse termoblokke leverer meget præcis temperaturstyring og bruger markant mindre energi. Det giver et meget lavere energiforbrug, end ved konventionelle filterkaffebryggere.

Huskee kopper

Mød vores yndlings kaffekop

Huskee.

En bæredygtig kop, som giver point på CSR-kontoen og samtidigt har et fedt design.

Huskee-kopperne er lavet af genanvendte kaffeskaller - coffee husk, som man kalder det på engelsk. Kaffehusk er den skal, der bliver tilbage på kaffebønnerne, når de er tørret, og som normal bare bliver fjernet og smidt væk. Huskee laver dette restprodukt om til kaffekopper.

Kopperne er tænkt som fremtidens erstatning for to-go kopperne, men den kan også sagtens bruges i andre setups f.eks. i din virksomhed eller hjemme hos dig selv.

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Giv os et kald

+45 50 40 33 76