Samarbejde er ikke nok

Vi tror på, at opbygningen af et tæt samarbejde med vores kunder er et centralt element i at værdsætte alt det hårde arbejde, der ligger i at skabe interessante og lækre specialkaffer. Ved at arbejde tæt sammen med kaffebarer og engrospartnere kan vi hjælpe med at skabe og fastholde en unik kaffeoplevelse. Vores kunder er typisk kaffebarer og virksomheder, der ønsker at lade deres kunder og forretningsforbindelser nyde specialkaffe i verdensklasse.

Vi går langt for at lære din forretning så godt at kende som muligt, og som dansk distributør af bryggegrej fra anerkendte mærker som Kees van der Westen, PUQpress og Pentair Everpure®, kan vi hjælpe din kaffebar eller forretning med at udtrække alle smagsnuancerne i kafferne. Vi kan rådgive dig om udstyr, vand og flowet bag baren – og når alt er i gang, tilbyder vi master class-træning og løbende support.

Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af de seneste produktionsbatch er en del af vores DNA. Vi forbliver skarpe ved selv at præsentere og brygge vores kaffer på caféer og kaffebarer, der bruger vores kaffe og til World of Coffee-events regelmæssigt.

Når der snakkes bæredygtighed, er der mange ting in mente. Bæredygtighed har mange aspekter, som miljø og vilkår – og alt, der ligger derunder. Det er derfor vigtigt, at vi handler de bedste kaffer i verden til en fair pris for alle parter og på en måde, som fremmer bedre vilkår for både kaffebonden, hans/hendes familie og naturen omkring farmen.

Lad os arbejde sammen

Hvis din kaffebar eller virksomhed er interesseret i at bruge og sælge vores kaffe, så kontakt os endelig:
+45 5040 3376 | info@clevercoffee.dk