CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!
Bæredygtighed, transparens og kvalitet

Kaffeløsninger, der passer dig

Kaffe er en alsidig drik, som let kan ændre karakter alt efter, hvordan du vælger at brygge den. Netop derfor ønsker vi at give dig mulighed for selv at beslutte, hvordan du lige præcis ønsker din kaffe. 

Der er utroligt mange holdninger til, hvad der definerer en god kop kaffe. Hos CleverCoffee er vi dog ikke i tvivl om, du sikrer et solidt udgangspunkt ved at benytte vores friskristede kvalitetsbønner, som er nænsomt ristet med øje for den enkelte kaffes unikke risteprofil.


Nedenfor kan du vælge den kategori, som passer bedst for dig og din virksomhed. Vi har gjort os umage med at finde alsidige løsninger, som både sikrer kvalitet, bæredygtighed og transparens.

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed

Vi er med i alle steps på vejen

Samarbejde er ikke nok

Vi tror på, at opbygningen af et tæt samarbejde med vores kunder er et centralt element i at værdsætte alt det hårde arbejde, der ligger i at skabe interessante og lækre specialkaffer. Ved at arbejde tæt sammen med kaffebarer og engrospartnere kan vi hjælpe med at skabe og fastholde en unik kaffeoplevelse. Vores kunder er typisk kaffebarer og virksomheder, der ønsker at lade deres kunder og forretningsforbindelser nyde specialkaffe i verdensklasse.

Vi går langt for at lære din forretning så godt at kende som muligt, og som dansk distributør af bryggegrej fra anerkendte mærker som Kees van der Westen, PUQpress og Pentair Everpure®, kan vi hjælpe din kaffebar eller forretning med at udtrække alle smagsnuancerne i kafferne. Vi kan rådgive dig om udstyr, vand og flowet bag baren – og når alt er i gang, tilbyder vi master class-træning og løbende support.

Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af de seneste produktionsbatch er en del af vores DNA. Vi forbliver skarpe ved selv at præsentere og brygge vores kaffer på caféer og kaffebarer, der bruger vores kaffe og til World of Coffee-events regelmæssigt.

Når der snakkes bæredygtighed, er der mange ting in mente. Bæredygtighed har mange aspekter, som miljø og vilkår – og alt, der ligger derunder. Det er derfor vigtigt, at vi handler de bedste kaffer i verden til en fair pris for alle parter og på en måde, som fremmer bedre vilkår for både kaffebonden, hans/hendes familie og naturen omkring farmen.

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image