
Smagfuld og ansvarlig
Kakao med impact
CleverCoffee har fået sin helt egen kakaopulver. Den er økologisk og lavet på 55% kakao fra den Dominikanske Republik.
55% kakao fra den dominikanske republik - 100% Økologisk
IMPACT Chocolate Powder


CleverCoffee
IMPACT Chocolate Powder
CleverCoffee har fået sit helt eget kakaopulver. Det er økologisk og lavet på 55% kakao fra den Dominikanske Republik. Kakaobønnerne dyrkes i et skovlandbrug, hvor kakaoplanterne står i skyggen af andre træer. Det medfører bl.a. bedre forhold for det lokale dyre- og planteliv.
For at bekæmpe fattigdom, handles kakao'en direkte med kakaofarmeren, som har modtaget 82% mere i betaling end markedsprisen.
IMPACT Chocolate Powder har en fyldig og cremet smagsprofil med en let frugtighed.

Clevercoffee Kakaopulver
55% Kakao fra Den Dominikanske Republik
Vores IMPACT Chocolate Powder indeholder 55% Barrancoli kakao fra Zorzal Cocoa i Den Dominikanske Republik.
For at bekæmpe fattigdom handles den direkte med kakaofarmeren, som har modtaget 82% mere i betaling end markedsprisen.
Den har en fyldig og cremet smagsprofil med en let frugtighed.

Ansvarlig produktion
Dyrket økologisk i skovlandbrug
Kakaobønnerne er økologiske og dyrkes i et skovlandbrug. Kakaoplanterne står i skyggen af andre træer, hvilket giver bedre forhold for det lokale dyre- og planteliv.
Kakaobønnerne dyrkes af Zorzal Cocoa i Den Dominikanske Republik.

Kvalitetsråvarer - simpelthen
3 gode ingredienser
Kakaopulveret er kun lavet af tre kvalitetsråvarer:
- Barrancoli kakao fra Zorzal Cocoa
- Rørsukker
- Havsalt fra kattegat

opskrift
Sådan laver du din kakao
1. Steam eller opvarm en kop med din yndlings-mælk (160-200mL)
2. Rør sammen med to te-skeer af kakaoblandingen (ca. 14g)
3. Læg eventuelt en klat flødeskum på toppen

Vores bedste kakaovenner
I samarbejde med Mellow
IMPACT Chocolate Powder er produceret i samarbejde med Mellow. Kakaopulveret bliver produceret i deres fabrik i Danmark.
Mellow deler mange værdier med CleverCoffee. De ønsker bedre vilkår og betaling til farmere og en mere skånsom produktion. Og så skal kvaliteten altid være ekstraordinær.