kedelfri kaffe

STEP 2: Sådan brygger du filterkaffe på dit 3TEMP PULS setup

Nu er det tid til at brygge!

Følg med i videoen, hvor Lindy viser, hvordan man brygger kaffe på en PULS.

Se Lindy vise, hvordan man brygger kaffe på 3TEMP PULS

Bryg kaffe - Trin-for-trin

  • Kværn kaffen - så den er frisk, når du brygger.

  • Sæt et nyt filter i filterkurven. Sørg for, at filteret når helt ud til kanterne i kurven. Så falder papiret ikke sammen, når du begynder at brygge.
  • Du hælder den friskkværnede kaffe i filterkurven. Når kaffen er kværnet, kan du ryste kurven let, så kaffen bliver fordelt i en jævn overflade.
  • Sæt filterkurven ind i kaffebryggeren.
  • Tag en dispenser og sæt den ind under filterkurven. Sørg for at åbningen i din kaffedispenser er lige under hullet i filterkurven, så kaffen ikke spilder.
  • På siden af maskinen sidder en fjernbetjening. Her kan du styre alting meget nemt.
  • Tryk på “Recipe”-knappen. Her kan du vælge mellem de forskellige opskrifter.
  • I midten af fjernbetjeningen er der en + og en - knap, hvor du kan vælge den mængde kaffe, du har vejet af. Det er meget fleksibelt og du kan nemt gå op og ned i mængde. Maskinen tilpasser selv resten, når du har valgt opskrift og mængde.
  • Du vælger den opskrift, der passer til den kaffe, du vil brygge og indstiller mængden.
  • Tryk på “start”-knappen.
  • Du brygger nu kaffe. Vent til maskinen er helt færdig og dryppet af, inden du fjerner dispenseren og serverer kaffen.
  • Husk at tømme filterkurven, når du er færdig med at brygge. Brug evt. en klud til at holde under kurven når du tager den ud, så du ikke spilder kaffe. Hold filterkurven over en skraldespand og hiv filteret ud med dine fingre, så du undgår at spilde kaffegrums i filterkurven.
  • Du er nu klar til at brygge igen.

næste step:

Hop videre til STEP 3: Rengøring af 3TEMP PULS

Hop videre til næste step, hvor du bliver introduceret for rengøring og vedligehold af dit 3TEMP PULS setup:

Tilbage til læringscenter

latteart i kaffekop

Ikke din mormors filterkaffe

Skal du have god og ansvarlig kaffe på arbejdspladsen?