kedelfri kaffe

STEP 3: Rengøring og vedligehold af 3TEMP PULS

Ordentlig rengøring er meget vigtigt for kaffebryggerens levetid - men bestemt også for kaffens smag!

Du bør gennemføre denne rengøringsprocedure hver dag. Vi anbefaler at gøre det sidst på dagen, og lade kaffebeholderen stå i blød natten over. 

Hør Lindy fortælle om rengøring og vedligehold af dit 3TEMP PULS setup

Trin-for-trin

  • Sørg for at din filterkurv er ren og pæn. Filterkurven er lavet af plastik, så den kan gå direkte i opvaskemaskinen.
  • Tør bryggehovedet i toppen af maskinen af med en fugtig klud eller et gøringsprodukt som fx. WIPZ.
  • En typisk kilde til dårlig kaffesmag er en beskidt dispenser. Sørg for at holde den helt ren og spejlblank indeni. 
  • Til daglig rens er det oftest nok at fylde dispenseren med kogende vand fra kaffebryggeren.
  • Start en brygning på kaffemaskinen, men uden at have kaffe i filteret, så du bare får dispenseren fyldt op med kogende vand. 
  • Skyl den af, og så er den klar til at brygge dagen efter.
  • Vi anbefaler, at du én gang om ugen rengør den med et rengøringsprodukt som f.eks. TABZ fra Urnex. 
  • Læg en TABZ fra Urnex (eller tilsvarende) ned i dispenseren. 
  • Start en brygning på kaffemaskinen, men uden at have kaffe i filteret, så du bare får dispenseren fyldt op med kogende vand. 
  • Lad dispenseren stå i blød. Minimum et par timer - men gerne natten over. 
  • Skyl den af et par gange. Sørg for at alt vandet og sæben er kommet ud og så er den klar til et nyt bryg.

kedelfri kaffe

Service og vedligehold

Maskinen er nem at servicere og holde i gang. Den er koblet op online, så både os i risteriet og teknikere på fabrikken i Sverige kan se, hvordan maskinen har det. Derfor kan man pin-pointe præcis, hvis der er noget, der ikke er som det skal være. 

Skulle du alligevel have problemer med din maskine - så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så kigger vi på det.

Tilbage til læringscenter

latteart i kaffekop

Ikke din mormors filterkaffe

Skal du have god og ansvarlig kaffe på arbejdspladsen?