Kedelfri innovation

STEP 2: Heylo espressomodulet

Nu er det tid til at brygge! Følg med i videoen nedenfor, hvor Lindy introducerer dig for modulet, og længere nede på siden viser han, hvordan man brygger espresso på Heylo'en.

Lad Lindy præsentere dig for Heylo espressomodulet

Heylo espressomodul

Har du arbejdet med semiautomatiske espressomaskiner før, vil du kunne genkende det hele. Hvis ikke, og du gerne vil vide mere, kan du dykke ned i det på vores program Semiautomatisk Espresso. 

Lad Lindy Brogaard guide dig igennem espressobrygning med Heylo

Bryg kaffe: Trin-for-trin

  • Tag fat i dit portafilter og put friskkværnet kaffe i det. 
  • I vores setup kværner vi kaffen direkte ned i portafilteret på vægt. Alternativt kværner du kaffen, og hælder det i dit portafilter. 
  • Så tamper du kaffen. Vi bruger en PuqPress, for at opnå et ensartet resultat hver gang. 
  • Indsæt portafilteret i modulet. 
  • Vælg den opskrift, du ønsker at bruge på displayet. Du skifter mellem opskrifter ved at dreje på knappen. 
  • På siden af maskinen sidder en fjernbetjening. Her kan du styre alting meget nemt.
  • Tryk på bryghovedet. Nu brygger kaffen. 
  • Der er 2-3 sekunders ventetid, inden brygget begynder, hvor Heylo'en får hele systemet op i temperatur. 
  • Efter brygning, husk altid at banke kaffepukken ud, så du har en hel ren og tør maskine. Ved at gøre det, sikrer du, at der ikke er kaffeolier, der brænder sig fast indeni og giver dårlig smag. 
  • Så kan du sætte portafilteret tilbage på plads eller lave en ny kop espresso. 

Næste step:

Hop videre til STEP 3: Rengøring af Heylo' espressomodul

Bliv guidet igennem ordentlig rengøring og vedligehold af Heylo' espressomodul - både for modulets levetid, men i høj grad også for kaffens smag!

Tilbage til læringscenter

latteart i kaffekop

Ikke din mormors filterkaffe

Skal du have god og ansvarlig kaffe på arbejdspladsen?