Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Skal du være en del af holdet?

Aktuelle stillinger hos CleverCoffee

Kreativ leder søges til vores café i Aarhus

Lige nu er vi på udkig efter en kreativ leder til vores café i Aarhus.

Hvem er du?

  • Du er muligvis konditor, bager eller kok - det vigtigste er, at du er ligeså smagsnørdet omkring mad, som vi er omkring kaffe.
  • Du er smilende, udadvendt og forstår at give gæsterne en særlig oplevelse.
Læs hele opslaget her
Image
Hos CleverCoffee driver vi et kaffefirma, der sætter et positivt aftryk

Vær med og gør en forskel

Hos CleverCoffee gør vi det enkelt at gøre godt

Kunne du tænke dig at blive en del af et kaffefirma, hvis primære opgave det er at skabe unikke smagsoplevelser og sætte et positivt aftryk på alle, vi er i kontakt med? 

Vi indkøber, rister og sælger nogle af verdens bedste specialkaffer. Fra vores risteri sender vi kaffe ud til private, hoteller, kontorer og mange andre i hele verden. Og i kaffebaren serverer vi den absolut bedste kaffe, vi kan mønstre.

Vi stiller krav til alle i og omkring CleverCoffee. Alle skal bidrage til de bedste løsninger, der gør det lettere for alle at nyde kaffe fra os. Vi plejer at sige, at vi er nørder, så vores kunder ikke behøver at være det.

Med vores netværk B Inspired forsøger vi at præge andre virksomheder til større forandringer og styrke vores kultur for at forblive iværksættere, også når vi bliver store.

 

 

Risteri eller kaffebar?

Uanset om du er interesseret i at arbejde i vores kafferisteri i Odder eller i vores kaffebar i Aarhus, kommer din hverdag til at omhandle nogle af verdens bedste specialkaffer, masser af kontakt med andre mennesker og godt humør.

Opgaverne i risteriet er meget varieret og består at alt lige fra at fortælle alle de gode historier, der omgiver CleverCoffee til at vedligeholde hjemmeside, have kundebesøg, udarbejde tilbud på komplette kaffeløsninger og de rene praktiske opgaver med at udvikle risteprofiler, riste, pakke og sende kaffe.

I kaffebaren sætter vi en ære i at servere vores specialkaffer i sin mest optimale form - og servere brød, kager og anden forplejning, der matcher niveauet. Med en forkærlighed for at bage al brød og alle kager selv, nyder vi at levere forplejning til Aarhus Universitets The Kitchen, som er hjemstedet for kaffebaren.

Video Image

Risteri med et bæredygtigt præg

Lige uden for Odder ligger CleverCoffees risteri. Her rister vi nænsomt kaffe af den højeste kvalitet, der findes. Vi rister kaffen på den mest miljørigtige kafferister: En Loring S15 Falcon. Vi glæder os til at byde dig indenfor i et risteri, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage. Smag forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Du bliver en del af holdet

Send din ansøgning i dag

Følg os på Instagram og se, om hverdagen hos os er noget for dig