CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Sæt skub i dit næste event med en mobil kaffebar fra CleverCoffee

Én ting er at tiltrække kunder; at holde på dem er straks en anden sag. Derfor bør du gøre noget særligt for at give dine kunder en uforglemmelig oplevelse og give dem lyst til at dykke nærmere ned i dit brand. Vi giver dig her løsningen på, hvordan du både tiltrækker, holder på og engagerer nye kunder.

Hvad er jeres ønsker?

Med vores mobile kaffebar får du nemlig mulighed for at forkæle dig selv, kollegaer og kunder med velsmagende specialkaffe. Vi ved, hvor stor forskel der er på kaffebønner og ristninger, og vi serverer specialkaffe i verdensklasse, som du ellers kun har mulighed for at smage og opleve på de allerbedste kaffebarer i verden.

Kontakt os i dag!
Image
CleverCoffees mobile kaffebar

Imødekommende og servicemindede baristaer med din forretning for øje

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken vores specialkaffe eller baristaer, når vi kommer forbi med vores kaffevogn. For os handler det nemlig ikke kun om at servere en god kop kaffe; det handler også om at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine kunder.

Vores baristaer er professionelle, imødekommende og velbevandret i kaffe-lingo. Bag alle kaffer gemmer der sig en god historie, som vores baristaer står klar til at dele med jer. Hvad end I forstår kaffe-lingo eller ej, kan I ikke undgå at blive draget af deres viden om kaffens vidunderlige verden.

De er dog mindst lige så bevidste om din forretning, og hvordan den mobile kaffebar skal sikre jer mere taletid med kunderne. Uanset om du f.eks. ønsker at booke vores kaffevogn til en messe, demo- eller produktlancering, kan du vide dig sikker på, at vores baristaer har jeres forretning for øje.

Vi sørger naturligvis for alt, både før og efter, så I kan slippe bekymringerne og fokusere 100% på jeres kunder.

Vi skræddersyr din løsning

Tag dine kunder med på en smagsrejse med en mobil kaffebar

Hos CleverCoffee står vi klar til at skræddersy en løsning, som er tilpasset lige netop dine behov. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi serverer blandt andet verdensklasse specialkaffe til messer, konferencer, receptioner, firmafester samt demo- og produktlanceringer. 

Bryllupper, barnedåbe og fødselsdage har vi dog også i porteføljen, så hvis du i stedet ønsker at gøre lidt ekstra ud af særlige mærkedage, er CleverCoffees mobile kaffebar naturligvis klar til at trille afsted. 

Vores kaffevogn kræver ikke meget plads eller har store krav. Det eneste vi skal bruge er adgang til strøm, og så er vi klar til at brygge velsmagende kaffe til dine kunder eller gæster. Vi sørger for alt – kopper, rørepinde og god stemning. 

Med andre ord er vores baristaer klar til at forkæle dine kollegaer, kunder eller gæster med alt fra velsmagende sort kaffe til espresso, cappuccino, flat whites, latte og meget mere. Efter ønske kan der endda også sælges kaffebønner og andre lækkerier direkte fra vores kaffevogn.

Et grønnere event

Hos CleverCoffee ønsker vi at sikre en grønnere fremtid for vores bønder, deres familier og os selv, så vi kan blive ved med at servere specialkaffe med en mobil kaffebar og skabe relationer på tværs af baggrunde. 

Tøv ikke med at kontakte os
Image
Book CleverCoffees mobile kaffebar

Og gør dit event lidt grønnere

Derfor har vi også fokus på at finde bæredygtige alternativer. For eksempel er vores kopper biologisk nedbrydelige med en indre PLA-belægning, som er petroleumsfri. De holder stadig til varme og kolde drikkevarer mellem -25°C og 100°C, så bare fordi vi vælger et grønnere alternativ, betyder det altså ikke at kvaliteten og smagsoplevelsen bliver ringere for jer – tværtimod.

Du og dine kunder kan derimod nyde en velsmagende kop specialkaffe med god samvittighed.

Udover at benytte bæredygtige alternativer, tænker vi også bæredygtighed ind i hele vores forretning. Vi tror på, at et bæredygtigt mindset er vejen frem, men vi ved også, at begrebet ofte er forbundet med enorm kompleksitet og skepsis.

Derfor stræber vi også efter at gøre samtalen om og arbejdet med bæredygtighed i kaffeindustrien mere transparent og mindre kompleks. I vores Transparency Report kan du blive klogere på, hvordan vi som virksomhed arbejder mod mere gennemsigtige priser og en mere fair kaffeindustri.

Mobil kaffebar til leje
under COVID-19

COVID-19 har både ændret vores verden og vores hverdag i en grad, som ingen af os havde troet var muligt. Hos CleverCoffee ønsker vi, du og dine kunder skal føle sig trygge, når vi ruller ud, og derfor er sikkerheden for vores kunder og medarbejdere alfa og omega.

Derfor følger vi naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Alle vores baristaer får uddybende information om COVID-19 og instruktioner med udgangspunkt i myndighedernes anbefalinger. 

Når vi kører ud med den mobile kaffebar, kan du altså vide dig sikker på, at vores baristaer følger retningslinjerne for afstand, hygiejne og mundbind til punkt og prikke.

Vi glæder os til at sætte skub i jeres næste event med en mobil kaffebar!

Du hører fra os inden for 24 timer.