Kaffebrygning når og hvor det passer dig!
AeroPress
Hvor vil du gerne brygge din kaffe? Med Aeropress kan du altid brygge en frisk kop kaffe uanset om det er på jobbet, til undervisningen eller i naturen - du skal blot huske de gode bønner og vand.
Det er nemt og hurtigt at brygge din yndlingskaffe som filterkaffe med Aeropress – hvis du er i tvivl om hvordan, kan du følge denne guide.
Håndbryg med aeropress
Det er oplevelsen værd at gøre sig umage
16g kaffe
Medium kværnet
2 kopper
180g vand / 92°
1 minut og 10 sekunder
Hvad skal du bruge?
Steb-by-step
Sæt vand over til 92°C - du skal bruge 180 g til brygningen, men sæt lidt ekstra over til at væde filteret.
CleverCoffee Tip
Brug filtreret vand, da dette vil give dig de bedste betingelser for en transparent og smagfuld kaffeoplevelse.
Hvis du har en temperaturstyret hældekedel, så hold temperaturen på 92°C her får du det mest optimale ud af kaffen. Er vandet for varmt ekstraheres der mere end hvad godt er for bønnerne. Er vandet for koldt risikerer du ikke at få de mest optimale smage ud af kaffen.
Brug det ekstra vand til at væde filteret eventuelt i skruelåget til bryggeren og sæt filteret på plads i din AeroPress.
CleverCoffee Tip
Brug det varme vand til at varme din kaffekop op.
Kværn din kaffe fint til medium.
Ved en Wilfa uniform kværn anbefaler vi setting 30-32.
CleverCoffee Tip
Oplever du kaffen bitter og tør? Kværn kaffen lidt grovere.
Oplever du kaffen saltet og sur? Kværn kaffen finere.
Hæld den kværnede kaffe i Aeropress, sæt din Aeropress på en vægt, nulstil den.
Hæld alt vandet (180g) ned over kaffen, så al kaffen er dækket.
CleverCoffee Tip
Hvis alt kaffen ikke vædet, så rør forsigtigt rundt i kaffen for at opnå optimal ekstraktion.
Sæt nu skruelåget på plads og vend din AeroPress om. Sæt den over en lille kande eller stor kop og vent 40 sekunder.
Pres langsomt vandet gennem kaffen og filteret på 1 minut og 10 sekunder - kaffen er nu klar til servering.
Velbekomme!