Som nogle af jer nok har set, er vi jo i gang med at udarbejde vores første årlige Transparency Report. Det betyder i det store hele, at vi gerne vil gøre det nemt og overskueligt for dig at få et fyldestgørende indblik i, hvad der er gået forud for den gode kaffe du handler hos os.

Hvorfor overhovedet ændre på noget? 

Kaffebranchen kan være svær at gennemskue – bare se på de seneste måneders omtale af lave indkøbspriser på grønne bønner og tårnhøje cafe latte-priser. Vi bruger vores energi på det, fordi vi mener, det er vigtigt at fokusere på mere end bare den gode smag – det skal også gøre en forskel.

Det vil vi gerne være med til at ændre på kaffebranchen. En af de måder vi kan det, er at være helt gennemsigtige med, hvor meget vi betaler for vores kaffe. Hvor meget af prisen, der går tilbage til kaffebonden, og hvad resten betaler for. Det er noget af det vores Transparency Report handler om.

Der er kun én måde at gøre det på – og det er sammen!

Vi håber også, at vores rapport kan være med til at inspirere andre virksomheder til at følge trop. Vi tror på, at transparens er vejen frem, hvis den gode kvalitet i vores kaffe, såvel som i andre risteriers, skal bibeholdes.

Hvis flere risterier er villige til at vise, hvor meget de betaler for deres kaffe, og det forhold de har med deres leverandører. På den måde gør vi det lettere for forbrugerne at se værdien i at købe præcis dén kaffe, hvor forholdende er i orden.

Rapporten kommer ikke kun os til gode

Rapporten bliver en forsikring til dig om, at vores produkter – både kaffer og grej – lever op til de standarder, vi har sat for os selv.

Fremadrettet kan du også se, hvilke nye tiltag vi arbejder med, hvor vi har lavet ændringer, og hvor der stadig er plads til forbedringer – alt sammen i et overskueligt format.

Det er samtidig en nem kilde for især vores erhvervskunder at kunne referere til, når de selv skal formidle, hvordan de er socialt og miljømæssigt bevidste i deres forbrug.

Følg med – vi er kun lige startet

Det kan være en stor mundfuld at sluge, det her med transparens. Derfor forsøger vi at gøre det lidt mere spiseligt.

Løbende kan du følge med i forskellige blog-indlæg, opslag på de sociale medier og nyhedsbreve, som rapporten tager form og vi finder flere spændende ting at fortælle dig.

Indtil da, kan du altid gå ind og læse mere om vores forskellige kaffer, hvor de kommer fra og hvorfor de er så fantastiske.


Relaterede Indlæg