Endelig er den her – vores allerførste Transparency Report

Den fulde og opdaterede udgave af vores Transparency Report er nu endelig at finde på vores hjemmeside. Det betyder kort sagt, at du nu kan få et større indblik i, hvordan vi handler vores kaffer, hvilke bæredygtige initiativer vi arbejder med, og hvordan vi arbejder med at blive bedre.

Bæredygtighed er mere end vindenergi og at slukke lyset efter sig

For os handler bæredygtighed om, at sørge godt for de mennesker, der dyrker og plukker vores kaffe. Den herlige drik vi alle elsker, bliver plukket af dygtige mennesker, og dé fortjener en retfærdig betaling for deres hårde arbejde og gode kvalitet.

Det skal være lettere for alle at forstå kaffeindustrien og vi mener, at denne rapport et skridt i den rigtige retning. Det skal være nemmere for alle parter i kaffeværdikæden at træffe beslutninger på et informeret grundlag.

Gennemsigtighed skaber grundlag for den gode dialog

Ved at åbne op for fortællingen om, hvordan vi handler vores kaffer, forsøger vi samtidig at åbne op for en bedre dialog. En dialog som skal skabes mellem kaffefarmen, risteriet og jer; vores samarbejdspartnere og kaffeelskere.

Dialogen giver mulighed for sikre den høje kvalitet i kaffen og samtidig at skabe en gensidig forståelse for, hvad der skal til for at gøre samarbejdet endnu bedre.

Det bliver ikke den sidste

Denne rapport er den første af sin slags for os – men det bliver ikke den eneste. Hvert år vil vi udgive en opdateret version med de kaffer, vi får i sortimentet, de nye tiltag vi igangsætter og de planer, der lægges for fremtiden.

Hvis du er tørstig efter mere, så ligger rapporten klar til dig på vores hjemmeside – så hop endelig ind og læs den!

Skulle du være interesseret i at bruge vores rapport til at fortælle om dit eget arbejde med bæredygtighed, så tøv ikke med at kontakte os.


Relaterede Indlæg