Når Misiones bliver til Simply Good

Vi har leget med risteprofilen på vores ”gamle” Misiones – og det har vi gjort af flere årsager.

Først og fremmest, så cupper vi hele tiden vores kaffer, og da vi fik den nye høst hjem fra Hacienda Misiones, ja, så kunne vi smage en væsentlig forskel på de to høstetidspunkter.

Dernæst, så handler det også om bæredygtighed. Vi snakker altid om bæredygtighed – og vi kan ikke eksistere uden den gode kaffe og det gode samarbejde. Ved at hjælpe farmen af med den sidste batch grønne bønner, gøres der plads til den nye høst og eksperimenter, som farmen har gang i.

Den ”gamle” høst er jo ikke gammel, for den smager fremragende og efter at have ældet en smule passer den perfekt til profilen som en ’Simply Good’ kaffe. Den er rund, stadig livlig og med et noter af chokolade og søde røde bær. Den fungerer så godt med mælk, at vi har valgt at skifte Colombia varieteten ud med Castillo – og dermed får I altså en Simply Good kaffe, men i nye klæder!

“Men jeg troede Simply Good Coffee var et fast koncept?”

Og ved du hvad? Det har du såmænd også ret i. Men Simply Good princippet går netop ud på at finde nogle gode kaffer, der er velsmagende og afrundede – de skal passe til mælkedrikke, den gode sorte kop og så skal alle dine gæster kunne lide den. Det er crowdpleaseren, den gode og behagelige; og dét har vi fundet i den nye udgave.

Den nye Castillo høst, der bliver til Misiones kaffe er til gengæld uden sammenligning – den er friskere og klarere i profilen og dét skaber en transparent kop!

Vi rister stadig vores kaffe, så du kan brygge på din foretrukne måde. Alle kaffer har deres egen unikke risteprofil – og det gælder også for forskellige høstetider.

Vi sender kaffen ud med fornøjelse og vi glæder os til at I skal smage den.


Relaterede Indlæg