Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Video Image

Risteri med et bæredygtigt præg

Lige uden for Odder ligger CleverCoffees risteri. Her rister vi nænsomt kaffe af den højeste kvalitet, der findes. Vi rister kaffen på den mest miljørigtige kafferister: En Loring S15 Falcon. Vi glæder os til at byde dig indenfor i et risteri, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage. Smag forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Sådan handler vi kaffe bæredygtig og transparent

Direct Trade kan ikke stå alene - det handler om relationer og transparens

Vi vil rigtig gerne handle så direkte som muligt og opbygge gode og langsigtede relationer, men det vigtigste er, at kaffen er af tårnhøj kvalitet og er handlet transparent og meningsfyldt. 

Groft set så handler vi kaffe på to forskellige måder. 

  1. “Direct Trade”  er kaffe vi handler direkte hos farmen eller kooperativer.
  2. “Transparent Trade” er kaffe vi handler via transparente og socialt ansvarlige importører.

Vi stiller krav. Også til os selv

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere. De skal kunne levere en meget høj kvalitet. De skal arbejde socialt ansvarligt, og vi kan naturligvis på ingen måde acceptere børnearbejde eller undertrykkelse af minoriteter. De skal også have et stort fokus på at arbejde så bæredygtigt som muligt.

Til gengæld så stiller vi også store krav til os selv, for vi tror ikke på, at alt ansvaret skal ligge hos vores leverandører. Vi skal tage et stort og aktivt ansvar til at sikre at handlen og samarbejdet er godt for alle.

Vil du have nyheder direkte i dit feed? Følg os på Instagram