Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Kaffebaren

Kaffebaren er åben for alle

Kaffebaren er åben for alle, der gerne vil drikke en god kop kaffe i inspirerende omgivelser. Vi holder til i The Kitchen, som er et iværksætter-fællesskab, og her sørger vi for, at kaffen når et helt nyt niveau. Kom forbi til en hyggestund, et læsegruppemøde eller en kaffe to-go.

Image
COVID-19

Vi tager selvfølgelig alle forbehold ang. COVID-19 og retter os efter myndighedernes retningslinjer.

Derfor skal du vise gyldigt coronapas i baren, når du bestiller din mad og drikke.

Vi glæder os til at se dig!

Iværksætteri

Vi tror på, at forandring sker i fællesskab, og vi er en del af Aarhus’ største iværksættermiljø. Vi arbejder altid med at forbedre os selv, kaffeindustrien og vores omgivelser. Læs mere om The Kitchen her.
The Kitchen
Image

Bæredygtighed og impact

Vi stræber efter transparens og bæredygtighed i alle aspekter – lige fra kaffebærret bliver plukket på farmen til den færdige kaffe bliver serveret i kaffebaren. For os handler det ikke om at være de bedste i verden. Det handler om at være bedst FOR verden. Du kan læse meget mere i vores Transparency Report her.
Transparency Report
Image

Omgivelser

Vi mener det, når vi siger at vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør. Derfor er vores inventar i kaffebaren også kun leveret af virksomheder, der deler samme værdisæt, som vi gør. Her finder du hånddrejede kopper fra Tiled and Clay, stole fra B-Corp certificerede TAKT, og to-go-kopper fra HuskeeCups.
Vores værdier
Image

Menu

Sæt tænderne i friskbagte surdejsboller med Arla Unikas Gammelknas. Vi står klar med friskbrygget kaffe alle hverdage fra kl. 9.00.
I kaffebaren får du frisksmurte sandwiches, surdejstoast og specialøl og -sodavand. Nordisk Kombucha, Ebeltoft Gaardbryggeri, ÅBEN Ølbryggeri og Nordisk Kombuch…
Nyd en smørbagt croissant, kardemommesnurrer med bid eller hvad med vores karamelkage 2.0? Vi lover, du ville ønske, der var én bid mere..

Mødeforplejning i The Kitchen

Vi gør det nemt for dig at skabe det gode møde. Mødeforplejningen kan tilpasses ethvert arrangement, så der aldrig mangler noget.

Ja tak - bestil via mail
Image
Category / News / Articles
Category / News / Articles

Hold dit næste arrangement i kaffebaren

Ønsker I at afholde et uformelt møde uden for åbningstiden,
et netværksmøde eller en privat begivenhed i kaffebaren med kaffesmagning?
Kontakt venligst Maria, så hjælper hun jer på vej!