Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Vil du være en del af en moderne, ansvarlig virksomhed?

Skal du stå i spidsen for
CleverCoffees café?

Vil du løfte et bæredygtigt forretningskoncept til nye kreative og kvalitetsmæssige højder?

Hos CleverCoffee søger vi kreativ leder til vores café på Aarhus Universitet, der ligesom vores kafferisteri har kvalitet, kundeservice og bæredygtighed som vores DNA. Måske er det dig?

Vi forpagter caféen i ‘The Kitchen’ på Aarhus Universitet - et åbent og offentligt tilgængeligt workspace og det største community i Aarhus for iværksættere, virksomheder og investorer. Her holdes der mere end 50 events årligt med målet om at formidle og accelerere viden omkring innovation og iværksætteri - og mange af disse leverer vores café forplejning til.

I caféen sætter vi en ære i at servere vores specialkaffer i sin mest optimale form og servere hjemmelavet brød, kager og anden forplejning, der matcher niveauet. Vi er smagsnørder og gode til kaffe - men vi mangler dig, der har samme udforskende tilgang til mad, brød og kager.

Med et meget varieret publikum fra studerende, eventdeltagere, offentlige institutioner og private investorer, er dagene sjældent ens, som person vil du opleve gode personlige udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en aspirerende B Corp-virksomhed, hvor holdet hver dag gør sit ypperste for at sætte et positivt aftryk på verden.

Du skal blandt andet være med til at udvikle caféens udvalg, services og kvalitet. Det betyder, at du har stor handlefrihed til at afprøve, udvikle og lære - så længe vores værdisæt om at være en ansvarlig og kvalitetsbevidst virksomhed skinner tydeligt igennem.

Hvad indebærer jobbet?

  • Du arbejder nysgerrigt og kreativt med at forfine og videreudvikle koncepter for caféen og de produkter og services, vi tilbyder.
  • Du leverer et tårnhøjt serviceniveau og vil gerne tænke ansvarlighed og bæredygtighed ind i alle processer og produkter. 
  • Du har fokus på alle aspekter af cafédrift i forhold til personalehåndtering, økonomisk optimering og kvalitetssikring.
  • Du har personale- og budgetansvar for caféen, og du er vores primære kontaktperson for Aarhus Universitet ift. koordinering af forplejning til møder og events, der driftes fra caféen.
  • Du medvirker aktivt til at koble caféen på Aarhus Universitet med Clevercoffees kafferisteri lidt udenfor Odder.

 

Hvad kommer du med? 

  • Du er muligvis konditor, bager eller kok - det vigtigste er, at du er ligeså smagsnørdet omkring mad, som vi er omkring kaffe
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med facilitering og udvikling af events.
  • Du er smilende, udadvendt og forstår at give gæsterne en særlig oplevelse
  • Du er fagligt nysgerrig, men forstår balancen mellem at producere og udvikle nyt
  • Du har ordenssans, har øje for detaljen, og du identificerer og tager fat, hvor du ser mulige forbedringer.

De praktiske oplysninger

Du tilbydes

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Arbejdstiden er som udgangspunkt fordelt på ugens fem hverdage, men vær forberedt på, at der kan forekomme aften- og weekendarbejde. Vi arbejder efter en rullende vagtplan, så du får god afveksling året igennem.

Tiltrædelse senest 1. august - gerne før, men vi er fleksible ift. den rette kandidat.

Er det dig?

Hvis du kan se dig selv i denne rolle, opfordrer vi alle, der føler sig egnet til at varetage opgaverne at sende en ansøgning og et CV til os på [email protected] hurtigst muligt. Vi evaluerer og inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning i dag - og allersenest søndag den 18. juli. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Frello på tlf. 4252 0622 eller [email protected]

 

Er du vores nye kreative leder i caféen i Aarhus?

Hos CleverCoffee driver vi et kaffefirma, der sætter et positivt aftryk

Vær med og gør en forskel

Hos CleverCoffee gør vi det enkelt at gøre godt

Kunne du tænke dig at blive en del af et kaffefirma, hvis primære opgave det er at skabe unikke smagsoplevelser og sætte et positivt aftryk på alle, vi er i kontakt med? 

Vi indkøber, rister og sælger nogle af verdens bedste specialkaffer. Fra vores risteri sender vi kaffe ud til private, hoteller, kontorer og mange andre i hele verden. Og i caféen i Aarhus serverer vi den absolut bedste kaffe og serverer den bedste mad, vi kan mønstre.

Vi stiller krav til alle i og omkring CleverCoffee. Alle skal bidrage til de bedste løsninger, der gør det lettere for alle at nyde kaffe fra os. Vi plejer at sige, at vi er nørder, så vores kunder ikke behøver at være det.

Med vores netværk B Inspired forsøger vi at præge andre virksomheder til større forandringer og styrke vores kultur for at forblive iværksættere, også når vi bliver store.

Specifikt om caféen

I caféen sætter vi en ære i at servere vores specialkaffer i sin mest optimale form - og servere brød, kager og anden forplejning, der matcher niveauet. Med en forkærlighed for at bage al brød og alle kager selv, nyder vi at levere forplejning til Aarhus Universitets The Kitchen, som er hjemstedet for kaffebaren.

Vi lever vores værdier og sigter efter at alle bidrager til at CleverCoffee bliver ved med at være et inspirerende og inkluderende sted at arbejde.

Følg os på Instagram