Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Vil du være en del af en moderne, ansvarlig virksomhed?

Er du vores nye kollega bag kameraet?

Vi søger en kreativ, dygtig og selvstændig video- og billedmager, der har lyst til at formidle CleverCoffees fortællinger gennem video- og billedproduktion. Vi har brug for en kollega, der kan optage og redigere videoer til vores hjemmeside, vores sociale medier og vores nye e-læringssystem. Er du yderligere til jysk humor og med tendens til nørderi – både med kaffe og produktion - er du rigtig godt på vej til at blive vores nye uundværlige kollega.

 

Om jobbet

I tæt samarbejde med vores digitale projektleder får du ansvaret for at producere indhold til blandt andet vores nye e-læringsplatform, hvor vi igennem video vil formidle alt, hvad vi ved om kaffe. E-læringsplatformen er et online læringsunivers, hvor de der nyder og uddeler vores kaffe kan lære mere. 

Brugeren af vores læringsplatform kan være en medarbejder på et hotel men også en privat kaffenørd. Vi vil derfor rigtig gerne gøre os umage med at forklare og vise, hvordan vi bærer os ad - det kan vi kun gøre med en skarp kamera-fører, der formår at fange både vinkel og budskab. 

Vi tilbyder

Du kommer til at være en del af et lille, men mægtigt kaffefirma, hvor der ikke er langt fra ledelse til drift. Vi knokler, vi nørder, vi griner og vi samarbejder. Du vil få en grundig oplæring i vores måde at gøre tingene på, for det tror vi på, stiller dig bedst i forhold til at producere rammende indhold for CleverCoffee.

Vi regner med at få brug for din hjælp ca. én dag om ugen til at optage og én dag om ugen til at redigere, i alt 10-15 timer. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer. Arbejdsstedet er Fillerup nær Odder. Bare rolig, du kan tage letbanen tæt på - eller køre med én af kollegerne fra Aarhus, hvis det lige passer. 

 

Vi søger en kandidat der:

  • er under uddannelse inden for medieproduktion
  • er tryg i at arbejde selvstændigt og stoler på egne løsninger med fuld opbakning fra kollegaer
  • er tilpas i en virksomhed, hvor der er travlt og beslutninger træffes hen af vejen fordi vi hele tiden bliver klogere
  • har masser af gåpåmod - hos CleverCoffee har vi ikke altid selv svaret på en udfordring, vi håber derfor, at du kommer med en løsningsorienteret tilgang til de problemer der opstår

 

Dine opgaver

  • Video- og billedproduktion
  • Video- og billedredigering
  • Lægge grafik ind over videoer og billeder / grafisk redigering
  • Være med til at udvikle på ideer og løsninger
  • Uploade videoer og billeder

Lige nu anvender vi programmet DaVinci Resolve, men har du allerede hjemmebane i et andet program, er vi åbne for at se nærmere på det.

 

De praktiske oplysninger

Er det dig?

Hvis du kan se dig selv i denne rolle, så håber vi, at du vil søge stillingen. Din ansøgning må rigtig gerne bestå af et lille skriv om dig selv og et eksempel på noget du tidligere har produceret. Vi glæder os til at høre fra dig på [email protected]

Vi evaluerer og inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning i dag - og allersenest søndag den 31. oktober. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Lars Frello på tlf. 4252 0622 eller [email protected].

Er du vores nye studentermedhjælper til videoproduktion?

Hos CleverCoffee driver vi et kaffefirma, der sætter et positivt aftryk

Vær med og gør en forskel

Hos CleverCoffee gør vi det enkelt at gøre godt

Kunne du tænke dig at blive en del af et kaffefirma, hvis primære opgave det er at skabe unikke smagsoplevelser og sætte et positivt aftryk på alle, vi er i kontakt med? 

Vi indkøber, rister og sælger nogle af verdens bedste specialkaffer. Fra vores risteri sender vi kaffe ud til private, hoteller, kontorer og mange andre i hele verden. Og i caféen i Aarhus serverer vi den absolut bedste kaffe og serverer den bedste mad, vi kan mønstre.

Vi stiller krav til alle i og omkring CleverCoffee. Alle skal bidrage til de bedste løsninger, der gør det lettere for alle at nyde kaffe fra os. Vi plejer at sige, at vi er nørder, så vores kunder ikke behøver at være det.

Med vores netværk B Inspired forsøger vi at præge andre virksomheder til større forandringer og styrke vores kultur for at forblive iværksættere, også når vi bliver store.

Specifikt om kaffebaren

I kaffebaren sætter vi en ære i at servere vores specialkaffer i sin mest optimale form - og servere brød, kager og anden forplejning, der matcher niveauet. Med en forkærlighed for at arbejde sammen med de bedste leverandører inden for bagværk, salater, pålæg og drikkevarer, nyder vi at levere forplejning til Aarhus Universitets The Kitchen, som er hjemstedet for kaffebaren.

Vi lever vores værdier og sigter efter at alle bidrager til at CleverCoffee bliver ved med at være et inspirerende og inkluderende sted at arbejde.

Følg os på Instagram