CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!
Hvad vi står for

Vores fortælling

CleverCoffee er et prisvindende kafferisteri, etableret i 2014. Som certificeret B Corp-virksomhed, bruger vi vores primære forretning til at skabe positivt aftryk på verden. Vi har lovmæssigt forpligtet os til at have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed.

Vi handler direkte på kaffefarme rundt om i verden, og vi betaler en kvalitetsbonus for kaffen, så kaffebønderne også kan udvikle deres forretning på en ansvarlig måde.

Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores Co2-aftryk og er bl.a. en del af NetZero 2030. Vi rister al vores kaffe på eget risteri på verdens mest miljøvenlige kafferister.

CleverCoffee har ramt et bredt og voksende marked ved at fokusere på gode kaffer og brugervenligt udstyr, der kræver minimal rengøring. Vores kunder, kontorer, hoteller, restauranter og private, har omtanke og omhu. De ønsker at tilbyde velsmagende, velbrygget kaffe, der er handlet på en ansvarlig og bæredygtig måde. Udgangspunket er: God kaffe – helt enkelt.

Vores kaffeløsninger gør det let at tilbyde kvalitet og bæredygtighed i verdensklasse. Vi plejer at sige, at vi er nørder, så vores kunder ikke behøver at være det.

Vores seneste udviklingsprojekter tæller bl.a.:

  • CleverCoffee Learn: Vores egen e-læringsplatform til vores erhvervskunder, så vi kan træne alle tjenere, baristaer og værter digitalt
  • My Coffee Impact: Ved alle sine maskiner kan vores kunder blive vise et online dashboard baseret på kundens køb. Dashboardet viser dén den positive forskel, kundens køb medfører, både socialt, miljømæssigt og økonomisk. Vores kunder kan skabe øget interesse omkring deres profil med kaffen - og gøre gæster og kolleger stolte af deres ansvarlige kaffevalg.
  • Transparency Report: Hvert år udgiver vi en Transparency Report, der giver vores kunder muligheden for at dykke helt ned i vores arbejde med farmerne, i risteriet og hos vores kunder. Transparency Report er tilgængelig online og i et fysisk, trykt format. Naturligvis trykt på FSC-certificeret genbrugspapir, og den er CO2-klima-kompenseret.

Vores kaffe

Hos CleverCoffee køber, rister og sælger vi kaffe. Vi rister nænsomt bønner af den højeste kvalitet, der findes.

Det giver mulighed for at smage forskel på, hvor kaffen kommer fra, hvordan den er forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Vi betegner vores kaffe som lysristet specialkaffe, og det synes vi er kaffe på den bedste og ærligste måde.

Gå på opdagelse i vores webshop
Image
En del af CleverCoffee

Vores risteri

Lige uden for Odder ligger CleverCoffees risteri. Her rister vi nænsomt kaffe af den højeste kvalitet, der findes. Vi rister kaffen på den mest miljørigtige kafferister: En Loring S15 Falcon.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i et risteri, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage. Smag forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Image

Transparens i hver en dråbe

Vi har sat os for, at drive en virksomhed, der gør sig umage for at købe, riste og sælge kaffe, på ansvarlig vis.

Det gør vi igennem ansvarlige valg og ved at udfordre den gængse måde kaffe handles på.

Læs vores Transparency report her
Image

Vores Transparency Report

Med god smag i munden

En del af bevægelsen

Hos CleverCoffee er vi stolte af at være en del af B Corp-bevægelsen. Det er nemlig forbeholdt få, viljestærke virksomheder, der tør gå det ekstra skridt og lade bæredygtighed og ansvarlighed være grundelementer i deres forretning. Og som kunde hos os er du en det af bevægelsen!

Læs mere på B Corps hjemmeside
Image

Find os her

Vil du have nyheder direkte i dit feed? Følg os på Instagram