“Der er ikke meget nyt under solen..”

Sagde vi aldrig nogensinde! Efter vores succesfulde lancering af vores Transparency Report er det nu endelig tid til oprigtigt at finde arbejdshandskerne frem! Vi åbner simpelthen en kaffebar. Ja, du læste rigtigt; EN KAFFEBAR! I samarbejde med Studentervæksthus Aarhus og Aarhus Universitet, åbner vi nu en kaffebar i det gamle kommunehospital. Kaffebaren kommer til at ligge i det nye Studentervæksthus ‘The Kitchen’, og kommer til at huse byens iværksættere, den nye erhvervsdirektør, studerende og som rosinen i pølseenden; CleverCoffee.

Projektet er virkelig spændende, og hvis du ikke har set det endnu, så giver Jakob fra Studentervæksthuset en rundtur lige her.

Vi arbejder og tester og arbejder og tester

Lige nu går vores tid med at arbejde hårdt i køkkenet – både i The Kitchen, men også i det rigtige køkken, for vi tester nemlig mad og opskrifter på kager, brød, grød og meget andet lækkert. Det hele skal gå op i en højere enhed – vi tror på at bæredygtighed, socialt ansvar og kvalitet er vejen frem, og dét vil vi gerne have skinner igennem i vores kaffebar. Der er lang vej endnu, men processen er både sjov og udfordrende!

Så var der jo den nye kaffe…

Som bare er voldsomt god. Intet mindre! Kaffen er fra Yirgacheffe, nærmere bestemt Chelbessa Woreda, hvor vaskestationen ligger. Kaffen er økologisk certificeret, og har fået en cuppingscore på intet mindre en 86,5! Den fortjener så høj en score, og med den fløjlsbløde mundfølelse og smagsnoterne af mandarin og bergamotte, er den allerede en hus-favorit. Vil du have mere info om den skønne kaffe?

2019 i korte træk – og et 2020 med fart på!

Ikke at 2019 ikke har været begivenhedsrigt; vi startede året ud med at smide en masse kaffe efter abonnenterne af The Coffee Vine – det var alt for fedt med international opmærksomhed, og bare dét at kunne skabe relationer på tværs af grænser er jo i sig selv givende.

Der var fart på; Danish Coffee Festival, team-ekspandering med to nye medarbejdere, World of Coffee i Berlin, et nyt venskab med en kaffebonde, masser af kærlighed til kaffe, udvikling og ikke mindst underskrivning af The Pledge og udgivelsen af vores første Transparency Report!

Der er også alt det imellem; de gode stunder med kaffenørderi, kaffebarsbordplade-diskussioner og kagespisning. Det hele tæller! Og det hele har været med til at forme vores lille butik, og lede den i dén retning, som vi ønsker.

Vi vil gerne slutte af med at sige tak. På den helt kliché og “velkommen ind i det nye år”-agtige måde. Vi står ved det. Vi mener det. Tak!


Relaterede Indlæg