God kaffe er ikke tilfældig

Samii specialkaffe

Vi betaler mere for mindre, fordi værdiansættelse af kvalitet er en investering i den unikke viden og det arbejde, der er forbundet med at skabe den bedste kvalitet. Alene det faktum, at specialkaffe smager så forskelligt fra forbrugskaffe, gør, at vi altid vil søge efter kvalitet, ikke kvantitet.

Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af seneste produktionsriste er en del af vores DNA. Vi holder kniven skarp ved selv at præsentere og brygge vores kaffer hos caféer og kaffebarer, der anvender vores kaffer, og til World of Coffee-events løbende.

Det brygudstyr, vi sælger i vores webshop, er udvalgt med omhu, og hos CleverCoffee finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.

Specialkaffe i verdensklasse

Tilmeld dig CleverCoffee’s kaffeabonnement, hvor du modtager nøje udvalgte kaffer, der sammen viser den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Vi arbejder udelukkende med de mest interessante kaffefarme i verden. Vi køber vores grønne bønner direkte hos bonden eller via socialt bevidste og dygtige importører såsom Trabocca, der med stor professionalisme tilfører værdi i form af viden om bedre produktion, økologiske tiltag og altid med bondens bedste for øje. Det har vi det ganske enkelt bedst med.

Vi smager på mere end 40 kaffer hver eneste måned, men kun meget få kaffer når igennem nåleøjet til vores risteri. Alle kaffer er udvalgt for deres unikke og spændende karakteristika, og du kan være sikker på, at vores udvalg altid afspejler den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Photo: Jeppe Dahl-Østergaard

Vores kunder siger: