Ordet var frit – og det bliver det igen!

Vi inviterede jer til kaffesmagning d. 11. april 2020 – savnet til vores glade gæster i kaffebaren var for stort, og situationen var jo den, at vi ikke kunne invitere jer indenfor til en smagning. Udfordringen blev løst: “vi gør det online,” blev der sagt. Og som sagt, så gjort! Smagningen var en stor succes, og der kom SÅ mange gode og relevante spørgsmål. Vi snakkede om kaffens hviletid, om rationen mellem vand og kaffe, når vi brygger, og om, hvad omni-roast helt præcist er? Du kan se alle svarene i videoen herunder, eller du kan smutte ind på vores Facebook, hvor du også kan se alle spørgsmålene. 

Mange af jer havde allerede handlet vores kaffe i webshoppen, og dét var (og er) vi så glade for. Jeres støtte betyder enormt meget. Vi håber, at I nyder kaffen, men skal vi ikke tage endnu en snak om den?

Vi har forberedt endnu en live-session lørdag d. 25. april kl. 11.00.

Under den sidste online smagning lovede vi at lave en espresso edition, så alle jeres relevante og undrende spørgsmål om espresso også kan blive besvaret! Her vil vi altså fokusere mere på espressoen og hvordan vi brygger den – vi sætter snuden mod kaffebaren og starter bæstet op. Vi længes efter at brygge lækker espresso på vores Slim Jim fra Kees van der Westen!

Du er mere end velkommen – uanset dit espresso setup. Måske er du begynder og har lidt spørgsmål. Måske er du mega øvet og vil gerne nørde lidt. Og måske har du slet ingen espressomaskine, men synes det kunne være fedt at lære noget.

Uanset hvad, så er DU VELKOMMEN TIL AT STILLE SPØRGSMÅL – både her og undervejs i livesessionen. Ordet er endnu en gang frit!  Vi lover, at selvom vi nørder den, så holder vi det også så langt nede af abstraktionsstigen, som vi kan!

Så ses vi på lørdag d. 25. april kl. 11.00?  Det bliver live på Facebook. Tryk Deltag og DEL LØS, så vi kan få spredt budskabet.

Ps. så har SmagAarhus skrevet en lille smule om det lige her.

 


Relaterede Indlæg