Som kaffeabonnent kan du glæde dig til...

Kvalitet

Vi sætter al vores viden i spil for at alle, der deler vores vision om velsmagende og bæredygtig kaffe, ikke bliver begravet i kompleksitet.

Socialt bevidst

Kaffen er handlet direkte eller via socialt bevidste importører

Bæredygtighed

Vi arbejder tæt sammen med kaffefarmere verden over og vi garanterer fuld transparens.

Oplev forskellen

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet. Vi rister bønnerne nænsomt med vores unikke risteprofiler for hver kaffe, så kaffens naturlige sødme og egensmag fremhæves.

Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Vi omni-rister alle vores kaffer, så du kan brygge dem, præcis som du ønsker.

Tilmeld dig CleverCoffee’s kaffeabonnement, hvor du modtager nøje udvalgte kaffer, der sammen viser den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Juli måneds kaffe

La Catarata 2020 fra Costa Rica

Det er på tid til en gammel kending i nye klæder. Selvom det er en gammel kending, er det en helt ny oplevelse: en meget anderledes kop kaffe end 2019-høsten. Sidste år havde kaffen en næsten natural processed og funky profil. Den nye høst byder på noter af  søde figner og sukkerrør, grønne æbler og friske, søde kirsebær. Lækkert! La Catara 2020 er mindre funky, den er super balanceret, med en meget behagelig balance mellem sødme og syrlighed.

 

Land: Costa Rica // Region: Chirripó // Vaskestation: Café Rivense del Chirripó // Sort: Red Catuaí // Processering: Black Honey // Højde: 1600 moh // Plukket: januar-februar 2020

CleverCoffee

Friskristet specialkaffe med vores unikke ristestil

Gratis fragt på kaffe

Gratis fragt til pakkeshop eller hvem til på alle øvrige kaffebestillinger på min DKK 249,-

Fra DKK 189

For specialkaffe i verdensklasse inkl. fragt til pakkeshop

Omni-roast

Nyd alle kaffer uanset hvilken kaffebrygger du bruger

Ny kaffe hver måned

Vi rister og sender kaffen ud to gange om ugen – hver uge

Tilpas efter behov

Justér let i frekvens og mængde via “Min profil”