Som kaffeabonnent kan du glæde dig til...

Kvalitet

Vi sætter al vores viden i spil for at alle, der deler vores vision om velsmagende og bæredygtig kaffe, ikke bliver begravet i kompleksitet.

Socialt bevidst

Kaffen er handlet direkte eller via socialt bevidste importører

Bæredygtighed

Vi arbejder tæt sammen med kaffefarmere verden over og vi garanterer fuld transparens.

Oplev forskellen

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet. Vi rister bønnerne nænsomt med vores unikke risteprofiler for hver kaffe, så kaffens naturlige sødme og egensmag fremhæves.

Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Vi omni-rister alle vores kaffer, så du kan brygge dem, præcis som du ønsker.

Tilmeld dig CleverCoffee’s kaffeabonnement, hvor du modtager nøje udvalgte kaffer, der sammen viser den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Månedens abonnementskaffe

Atieno fra Kenya

Kenya har en særlig plads i vores Head of Coffee’s hjerte. Han har boet i Kenya i et lille års tid, da han for nogle år tilbage adopterede sin datter. Kaffen her er en hyldest til det bedste fra Kenya og vi har derfor givet den navnet Atieno, som er hans datters kenyanske navn. Det er et Luo-stammenavn og betyder “Født om natten”.

 

Kaffen er delikat og transparent med smagsnoter af solbær, grapefrugt og florale noter af hyldeblomst. Så ja: det er virkelig noget af det bedste fra Kenya!

 

Land: Kenya // Region: Nyeri // Vaskestation: Ndaroini // Sort: SL28, SL34 // Processering: vasket// Højde: 1800 moh // Plukket: januar 2020

CleverCoffee

Friskristet specialkaffe med vores unikke ristestil

Gratis fragt på kaffe

Fri fragt hjem til på kaffebestillinger på min DKK 249,-

Fra DKK 189

For specialkaffe i verdensklasse

Omni-roast

Nyd alle kaffer uanset hvilken kaffebrygger du bruger

Ny kaffe hver måned

Vi rister og sender kaffen ud to gange om ugen – hver uge

Tilpas efter behov

Justér let i frekvens og mængde via “Min profil”