Som kaffeabonnent kan du glæde dig til...

Kvalitet

Vi sætter al vores viden i spil for at alle, der deler vores vision om velsmagende og bæredygtig kaffe, ikke bliver begravet i kompleksitet.

Socialt bevidst

Kaffen er handlet direkte eller via socialt bevidste importører

Bæredygtighed

Vi arbejder tæt sammen med kaffefarmere verden over og vi garanterer fuld transparens.

Oplev forskellen

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet. Vi rister bønnerne nænsomt med vores unikke risteprofiler for hver kaffe, så kaffens naturlige sødme og egensmag fremhæves.

Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Vi omni-rister alle vores kaffer, så du kan brygge dem, præcis som du ønsker.

Tilmeld dig CleverCoffee’s kaffeabonnement, hvor du modtager nøje udvalgte kaffer, der sammen viser den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Månedens abonnementskaffe

Suke Quto fra Etiopien

Suke Quto er tilbage og den er på alle måder bedre end nogensinde. I år scorer den hele 2 point højere end sidste år med en cupping score på 89,25. Samtidig har Trabocca, FairFood og Tesfaye Bekele sikret den nok mest transparent handlet kaffe nogensinde. De har sammen Blockchain’et hele processen, så vi kan se detaljer om alle steps lige fra billeder af de kvitteringer som hver enkelt lille bonde har fået for indleveringen af deres kaffebær. I kan se det alt sammen lige her: Suke Quto Blockchain.

 

Kaffe er delikat med smagsnoter af bergamotte og fersken

Land: Etiopien // Region: Guji // Vaskestation: Suke Quto Washing Station // Sort: Kurume, Welicho // Processering: vasket// Højde: 1800-2000 moh // Plukket: Januar 2020

CleverCoffee

Friskristet specialkaffe med vores unikke ristestil

Gratis fragt på kaffe

Fri fragt hjem til på kaffebestillinger på min DKK 249,-

Fra DKK 189

For specialkaffe i verdensklasse

Omni-roast

Nyd alle kaffer uanset hvilken kaffebrygger du bruger

Ny kaffe hver måned

Vi rister og sender kaffen ud to gange om ugen – hver uge

Tilpas efter behov

Justér let i frekvens og mængde via “Min profil”