arrangement med Arla Unika

Kom med IDA til CleverCoffees kaffeværksted og oplev kafferistning på nærmeste hold, bliv klogere på fremstilling af Arla Unika oste og smag på markedets bedste oste og kaffe. Arrangementet afsluttes med en frokostanretning, i kaffens og ostens tegn.

Program

Du får indsigt i CleverCoffees risteproces og hører hvordan vi sikrer, at den helt rene smag i kaffen kommer frem uden at blive skjult af smag af ristning, som vi kender det fra kaffe af lav kvalitet, hvor kaffen ristes til den er mørk, brændt og bitter. Erfarne smagseksperter introducerer dig for cupping, som er metode til at smage på potentialet i forskellige kaffer.

Arla Unika præsenterer de forskellige fremstillingsteknikker, der ligger bag faste oste og skimmeloste. Undervejs vil det være muligt at smage på de forskellige typer, og de kyndige folk fra Arla Unika fortæller, hvordan modning kan fremhæve ostens sødme, umami og endda danne krystalliseringer, der får osten til at knase let.

Til sidst undersøger vi i fællesskab, hvordan udvalgte kaffer fra CleverCoffee i kombination med Arla Unikas oste, ændrer mundfølelse, smag og aroma som skaber smagsmæssig magi.

Vi glæder os til at byde indenfor i CleverCoffees kaffeværksted, hvor du kan få øjnene op for, hvor interessant og godt noget så tilsyneladende enkelt som kaffe og ost kan smage.

Køb din din billet her: https://universe.ida.dk/arrangement/kaffe-ost-nye-hoejder-helt-enkelt-329330/


Relaterede Indlæg