Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Baggrund

Vejen til upcycling

Jeg arbejdede engang på en friskole, hvor en kollega fortalte om upcycling - her havde hun bl.a medbragt en kaffesæk, der blev brugt som pudebetræk. Sådan startede det.”

"Idag står jeg med en enestående pyntepude. Bæredygtig og unik. Fyldt med charme, sjæl, historie og varme. Et produkt jeg er rigtig stolt af at kunne præsentere i samarbejde med CleverCoffee."

- Lars Kallesøe

Image
Find puderne i vores webshop

Hver eneste pude er unik 

Læs mere om baggrunden her

Puder med omtanke 

Dun fra Danmark

Lars startede med at købe puder i Polen, men vil gerne tage de rette valg og gøre selve monteringspuderne så klimavenlig som muligt.

Derfor købes puderne nu hos Ringsted Dun. De anvender dun, der kommer fra andefarme, og som ville være et spildprodukt, hvis ikke de blev brugt som pudefyld. 

Image

En pude med sin egen rejse

En rustik pyntepude betrukket med stof fra kaffesække. Betrækket er syet i Danmark efter hvordan de forskellige flotte print vil tage sig bedst ud. Alle puder er derfor helt unikke med hver deres udtryk og historie.

Kaffesækkene kommer fra hele verden. CleverCoffee handler direkte eller via bevidste importører, der arbejder med samme værdisæt som dem. Du vil derfor få en pude, der kommer ude i den store verden til det lokale kafferisteri og hjem til dig.

Image

Lokal kvalitet

Når kaffesækkene har udtjent deres pligt som emballage er det tid til upcycling.

Sækkene vaskes og stryges, således de bliver klar til at komme ind hos dig.


Når sækkene er klargjort gives de videre til en designudannet syerske i Herning, der udvælger de perfekte mærker og logoer til puderne. 

Image

Knapperne der matcher 

Knapperne laver Lars selv af grene fra beskårne træer.

Jeg synes ikke, at de knapper, jeg kunne købe passede rigtig til puderne og så tiltalte ideen mig med igen at genanvende et smukt materiale, der er fyldt med sjæl fra flere års levetid” - Lars Kallesøe

 

Image

Hvad med fremtiden?

"Kaffesække kan bruges til meget mere end pudebetræk, det er kun kreativteten der sætter grænser. Stoleben fra trætte knirkende stole og plast fra havet er andre materialer til knapper, jeg har i støbeskeen."


- Lars Kallesøe Image
Ansvarlighed hele vejen

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide hvordan vi hos CleverCoffee arbejder med ansvarlighed hele vejen fra kaffefarmerne ude i verden, og indtil kaffen og puderne når hjem til dig, så er du velkommen til at tage et kig i vores Transparency Report. 

God læselyst!

Transparency Report
Image