Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!

Kaffe afsted i store mængder

I Februar havde vi æren af, at være repræsenteret som månedens risteri hos Kaffebox.no. Kaffebox er et kaffeabonnement, der leverer special kaffe til hele verden. Hver pose kaffe, der købes gennem Kaffebox giver 3 måneders rent vand til en person i et udviklingsland via projektet water.org - det vil vi gerne støtte! 

Det betød, at vi i slutningen af januar pakkede 995 kilo kaffe svarende til 4600 poser. Risterne var i gang i ikke mindre end 19 timer - og der blev pakket på livet løs i sammenlagt 22 timer. 

Er du nysgerrig på samarbejdet? Lyt med i videoen nedenfor.

Når gode match bliver til

Upcycling af kaffesække
Kaffesække bliver tilovers når vi har tømt dem, heldigvis kan de blive til lækre puder
Kombucha
Et samarbejde mellem Nordisk Kombucha og CleverCoffee er blevet til denne unikke smagsoplevelse, hør mere om kombucha og kaffen lige her.
Kombucha
Vi har lavet et spændende helt lokalt samarbejde, som vi glæder os til at dele med jer
Video Image
Samarbejdspartner

Kaffebox x CleverCoffee

Head of Coffee Lindy Brogaard har taget en snak med Tyler fra Kaffebox.no. Det drejede sig om kaffe, bæredygtighed og hvordan vi bearbejder kaffen efter den har rejst langvejs fra. Hvis du har lyst til en lille kaffesnak, så giv dig i kast med interviewet lige her.

Drømmer du om et samarbejde med høj kvalitet?

Video Image

Mere end bare en leverandør

Hos CleverCoffee garanterer vi bryggeudstyr, friskristet kaffe i højeste kvalitet og et samarbejde, der sikrer udvikling og fantastisk service. Vi har velafprøvede løsninger, der passer til de fleste – og med mangeårig erfaring kan vi sætte kaffe, udstyr og viden sammen, så de matcher lige præcis jeres behov. Vi leverer totalløsningen med alt udstyr, anlæg til filtrering af vand, træning og rådgivning - eller blot kaffen og udstyret. Om det er med eller uden mælk, til den helt store morgenmadsbuffet eller kaffe til hotelværelset. Vi har et serveringsforslag, der kan tilpasses jeres forretning. På den måde skaber vi sammen både den gode gæsteoplevelse og det gode samarbejde.