CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Gå ikke glip af vores nyheder fra kaffebaren, risteriet og farmen

Her på siden deler vi alle nyheder - både store og små, fra Danmark til Colombia, og alt fra nye kaffer til vores nye fragtaftaler. Vi håber, at du vil følge med! 

 

Månedens kaffe: Januar 2022 - Suke Quto
Hov - har jeg ikke set den kaffe før? Det har du muligvis, for det er en af vores faste perler. Dette er nemlig den tredje og seneste høst af Suke Quto fra Guji…
Månedens kaffe: Januar 2022 - Suke Quto
La Pradera Tabi | Økologisk kaffe | CleverCoffee
Cremet kaffe med noter af kokos, dadler og toffee. Læs mere om den økologiske kaffefarm, og køb kaffe i høj kvalitet her.
La Pradera Tabi | Økologisk kaffe | CleverCoffee
GCO
Et projekt med fokus på fremtidens emballage og hvordan kaffegrums bør behandles.
GCO
Emballagestrategi
Emballage er mere end en opbevaring, det handler om udledning og holdninger.
Emballagestrategi
Grums og meget andet
Kaffegrums er langt mere end et restprodukt fra en god kopkaffe - det er en ressource vi skal udnytte
Grums og meget andet
El Desafio | Månedens kaffe i september | CleverCoffee
Så blev det september, og dermed tager vi hul på efteråret, men det skal naturligvis ikke forhindre os i at sende endnu en perle af en kaffe jeres vej.
El Desafio | Månedens kaffe i september | CleverCoffee
Et glædeligt gensyn med familien Ureñas
Et glædeligt gensyn med familien Ureñas og La Catarata - en kaffe vi tidligere har haft i sortiment, som nu er retur fra en frisk høst.
Et glædeligt gensyn med familien Ureñas
Nyheder fra kaffens verden
Mange af jer har spurgt: ”Hvornår er Misiones tilbage?” Svaret er nu – men ikke helt, som I kender den.
En klassiker i ny forklædning
Sammen om ansvarlighed
Denne gang satte vi fokus på B Inspireds medlemmer internt, hvad der rør sig og hvad de hver især arbejder med.
Sammen om ansvarlighed
Nyheder fra kaffens verden
Klassisk kenyansk, men med et lidt mere moderne udtryk og endnu mere kompleksitet.
Kenyansk specialkaffe fra øverste hylde
Nyheder fra kaffens verden
Vores nyeste kaffe er én af vores mest bæredygtige kaffer til dato: Simply Sustainable er vores nyeste kaffe i Simply-serien.
Ny kaffe: Simply Sustainable
Nyheder fra kaffens verden
Ngozi Kaffen er ikke helt som andre afrikanske kaffer - og derfor synes vi, den var særligt interessant. Du kan godt glæde dig..
Ngozi - ny kaffe fra Burundi
650 mennesker fra hele verden har samlet bidraget med DKK 112.000 for at sikre tilblivelsen af en dokumentarfilm om en kaffebrygger. Filmen kan ses gratis i Bif…
Kickstarter rammer Odder
RTO står for “Return to origin”, som direkte oversat betyder “Tilbage til oprindelse”. Begrebet er et udtryk for andelen af salget af en pose kaffe på 250 gram…
Hvad står RTO for?
B Inspired-netværket mødes deltagere på tværs af værdikæder, landegrænser og brancher, og det er ikke et spørgsmål om enten-eller. Det er et spørgsmål om, hvord…
B Inspired-netværk
Besøg kaffebaren

Adresse:

CleverCoffee
The Kitchen
Nørrebrogade 44, bygning 1741/15
8000 Aarhus C
[email protected]

Åbningstider:

Mandag til fredag: 08.30-15.00
Lørdag og søndag holder vi for nu lukket! 

Der er sket meget siden garagen i Viby

Vores mission er enkel - kvalitet i alle led og transparens i højsædet
I dag ser butikken noget anderledes ud end den gjorde, da Lars startede sin hobbyvirksomhed, men målet er det sammen: at gøre handlen med kaffe transparent. Det gør vi ved at handle ansvarsfuldt og langsigtet med kaffebonden, og levere én samlet løsning med udstyr, rådgivning og kaffe til store kaffe-forbrugende kunder såsom hoteller, caféer og kaffebarer i hele verden. Vi betaler ekstra for den bedste kvalitet i alle led – og vi leverer både et produkt og en service, der er langt ud over det sædvanlige i branchen. Dermed går vi fra at være en tilfældig leverandør til en stærk, langvarig samarbejdspartner for vores kunder.
Vores kunder har omtanke og overskud
Det handler om at betale mere for mindre, fordi værdiansættelse af kvalitet er en investering i den unikke viden og det arbejde, der er forbundet med at skabe den bedste kvalitet. Alene det faktum, at specialkaffe smager så forskelligt fra forbrugskaffe gør, at vi altid vil søge efter kvalitet - ikke kvantitet. Vi smager på mere end 40 kaffer hver eneste måned, men kun meget få kaffer når igennem nåleøjet til vores risteri. Alle kaffer er udvalgt for deres unikke og spændende karakteristika, og du kan være sikker på, at vores udvalg altid afspejler den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.
Verdensklasse kaffe og udstyr
Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af seneste produktionsriste er en del af vores DNA. Vi holder smagsprofilen nuanceret ved selv at præsentere og brygge vores kaffer i vores kaffebar, hos caféer og kaffebarer, der anvender vores kaffer, og til World of Coffee-events. Det bryggeudstyr, vi sælger i vores webshop, er udvalgt med omhu, og her finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.

Følg med på Instagram