Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Vil du være en del af et netværk, hvor vi spiller hinanden bedre?
Udfyld felterne og tilmeld dig her:
Næste møde finder sted i kaffebaren - Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus
* felterne markeret med en stjerne skal udfyldes. Når du tilmelder dig arrangementer, giver du ligeledes tilladelse til, at vi må sende dig informationer omkring B Inspired netværket.

Du er inviteret -
og det er ganske gratis

Hvor langt er du og din virksomhed egentlig med bæredygtighed?

Det er et spørgsmål, der kan være svært at svare på. Hver dag kommer der nye anbefalinger og metoder til, hvordan vi bliver bedste for verden.

Vi når alle længst ved fælles hjælp

Vi tror på, at vi ved fælles hjælp kan blive bedre til at stille skarpt på de udfordringer, der rør sig i netop vores hverdag ved at åbne op om vores udfordringer, så vi kan hjælpe hinanden.

Hver anden måned mødes deltagerne i B Inspired til et inspirerende oplæg og ikke mindst netværk omkring, hvordan vi som virksomheder kan flytte os mest ansvarligt inden for bæredygtighed.

CleverCoffee kaffebar i Aarhus

Det får du:

 • En gratis plads i et netværk hver anden måned
 • Inspirerende oplæg med fokus på bæredygtighed
 • Sparring med andre, der også fokus på ansvarlig virksomhedsdrift
 • Mulighed for at mødes fysisk i CleverCoffee kaffebaren i Aarhus med de andre deltagere.
 • Ved tilmelding sikre du, at du får besked om kommende arrangementer

Hvis du vil være en del af B Inspired, så tilmeld dig vores kommende møde ved at udfylde formularen herunder:

Kommende B Inspired netværksmøder

Ses vi til næste møde?

B Inspired netværket foregår som udgangspunkt hver anden måned.

De kommende møder vil derfor finde sted i:

 • Start september 
 • Oktober 
 • December
Image

Hvad skal der ske næste gang?

Som en del af B Inspired er du velkommen til at komme med forslag til emner og oplægsholdere til kommende arrangementer, det giver os mulighed for at lave events der passer til deltagerne. 

Fortæl os hvad du gerne vil vide mere om, ved at skrive til vores Head of Sustainability, Maria. 

Send en mail til Maria
Image

Sammen om ansvarlighed

Onsdag den 17. marts kl. 16.15-17.45 mødes B Inspired. Her bliver klogere på hinanden og de tiltag, der har hjulpet os på vej i den bæredygtige retning. 

Det er igennem dialog og nysgerrighed, vi hjælper hinanden med at få “bæredygtigheds-bolden” til at rulle. Det er her, vi finder inspirationen hos hinanden - og deler ud af den til andre virksomheder. Du kan tilmelde dig det kommende arrangement længere nede på siden

Image

Netværket mødes i CleverCoffee's kaffebar - læs mere her:

Hos CleverCoffee er vi selv på en rejse mod mere bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os. Vi er kun lige begyndt, og selvom vi nok gør mere end de fleste, opdager vi alligevel hele tiden nye områder, hvor vi kan forbedre os

B Inspired-netværk - et ambitiøst netværk for bæredygtige virksomheder

Vi har lyst til at dele vores erfaringer på rejsen og ikke mindst lade os inspirere af andre. Det blev startskuddet til vores netværksgruppe B Inspired, som er et ambitiøst og inspirerende netværk for virksomheder med en bæredygtig agenda. Vores B Inspired-netværk henvender sig til virksomheder i alle størrelser og brancher, som ønsker at:

 • arbejde struktureret og målrettet med bæredygtighed. 
 • arbejde hen mod at blive en B Corp-certificeret virksomhed.

Dyk ned i B Inspired nedenfor og bliv klogere på, hvad du kan opnå i vores netværk.

Et netværk for bæredygtige virksomheder der sigter højt 

Hvad nu hvis alle virksomheder ikke kæmpede om at være bedst I verden – men derimod bedst for verden? Dén tanke var for besnærende for os at lade stå, og på mange måder lagde den faktisk fundamentet vores B Inspired-netværksgruppen og definerede agendaen og målsætningerne. 

I vores optik er det ikke længere ambitiøst nok kun at måle sin CO2-udledning, bruge Svanemærket rengøringsmiddel eller få en certificering af sit produkt. Vi må og skal sigte langt højere – og dét kan vi i fællesskab i vores B Inspired-netværk. Den etiske og bæredygtige forståelse skal helt ind i kernen af os som virksomheder. Spørgsmålet er blot, hvordan?

Kender du din virksomheds impact?
Hvis du vil være bedst for verden, er du nødt til at måle din impact – altså den påvirkning du som virksomhed har på samfundet og verden. Vi har alle sammen brug for et udgangspunkt og en plan, vi kan følge step for step for hele tiden at forbedre os. 

For at måle impact, anvender vi onlineværktøjet ”B Impact Assessment”, som er et globalt udbredt og anerkendt værktøj, der gør det let for virksomheder at måle, sammenligne og ikke mindst forbedre deres samfundsimpact.

Det er ikke længere et valg for virksomheder, om de skal tage samfundsansvar. I vores optik er det en forventning og et vilkår, som virksomheder må forholde sig til. Vi ved dog godt, at det kan være en lang og snørklet vej, men ved hjælp af B Impact Assessment bliver det mere gennemskueligt og konkret.  

B Impact Assessment udarbejder nemlig en gennemgribende vurdering af den impact, som vores og din virksomhed skaber i alle led – stort som småt. Det gælder lige fra indkøb og produktion til salg, transport, medarbejdere og styring.

Hvem står bag B Impact Assessment?
B Impact Assessment er stillet gratis til rådighed af ”B Lab”, som også tildeler den eftertragtede B Corp-certificering til de virksomheder, der klarer sig bedst igennem spørgsmålene. På nuværende tidspunkt er kun 35 danske virksomheder sluppet igennem nåleøjet og blevet en B Corp-certificeret virksomhed. 

På verdensplan sidder knap 3.500 virksomheder på tværs af brancher med certificeringen – og interessen for en B Corp-certificering er kun stødt stigende.

B Inspired arbejder målrettet og ambitiøst med B Corp 

I vores bæredygtige netværksgruppe arbejder vi struktureret og målrettet med bæredygtighed fra A-Z, men vi arbejder også hen mod:

 • at få flere virksomheder til at se værdien i en B Corp-certificering
 • at hjælpe flere virksomheder med at blive B Corp-certificeret – inklusiv os selv.

Vi ved, at der ligger stor værdi i at sparre med og lade sig inspirere af andre virksomheder i samme situation og ikke mindst fra virksomheder, som allerede er blevet B Corp-certificeret. Samtidigt oplever B Corp-certificerede virksomheder ligeledes, at de får lettere ved at rekruttere medarbejdere og tiltrække potentielle investorer.

Vær med i et ambitiøst netværk for bæredygtige virksomheder
Vil du også gerne tage ansvar sammen med en bred vifte af virksomheder inden for et væld af brancher? Så er B Inspired sandsynligvis det helt rette netværk for dig. B Inspired byder alle virksomheder, som har lyst til at arbejde målrettet med impact og bæredygtighed inden for. 

I vores netværk arbejder vi hver gang, og hver dag, for at blive de bedste – ikke de bedste i verden, men de bedste for verden. Hos CleverCoffee tror vi på, at vores arbejde med positiv impact på både det sociale og miljømæssige plan skaber mening for os alle sammen.

Klimaforandringer, ordentlige arbejdsbetingelser og fattigdom kan ikke løses af stater og nonprofitorganisationer alene. Vi har også brug for, at virksomheder tager ansvar. Og det er netop dét, vi gør i B Inspired.

Vil du høre mere om vores netværk? Og er du måske endda interesseret i at blive en del af det? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid glade for at kunne hjælpe – og fortælle endnu mere om B Corp, impact og vores grønne netværk.