Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Velkommen til vores inspirationsunivers

God kaffe, og god samvittighed

Hos CleverCoffee arbejder vi hver dag for, at du kan nyde specialkaffe med den gode smag og med god samvittighed – med alt hvad det indebærer. Lige fra kaffebærret bliver plukket på farmen, til den færdige kaffe bliver serveret, stræber vi efter transparens og bæredygtigheden i alle aspekter.

Vi vil gerne dele ud af vores viden, vores projekter og vores tips, so here you go! Slå dig løs!

Nyheder

Læs spændende nyheder fra kaffens verden

Gå ikke glip af vores nyheder fra kaffebaren, risteriet og farmen Her på siden deler vi alle nyheder - både store og små, fra Danmark til Colombia, og alt fra nye kaffer til vores nye fragtaftaler. Vi håber, at du vil følge med!
Nyheder fra kaffens verden
Image
Mangler du tips til kaffebrygningen? Tag et kig forbi vores samlede bryggeguides og få hjælp og inspiration.
Bryggeguides
Efter det første møde i netværket, har CleverCoffee trykket på Submit på B Corp-certificering. Ventetid kan jo være svær, men vi har ikke stået stille: Vi fået…
B Inspired netværket
Hos CleverCoffee garanterer vi bryggeudstyr, friskristet kaffe i højeste kvalitet og et samarbejde, der sikrer udvikling og fantastisk service. Vi har velafprøv…
Partnerhistorier
Video Image
Kafferistning

Hvorfor har vi skiftet vores gode, gamle kafferister ud?

Og nej, det er ikke vores Head of Coffee, Lindy, vi taler om her. Vi har skiftet vores Giesen kafferister ud med en Loring S15 Falcon. Hør CleverCoffee's Head of Coffee Lindy Brogaard fortælle om hovedårsagerne til, at vi har valgt at investere i en ny kafferister. Lindy fortæller om Loring'ens automatisering og digitalisering, som skaber en meget tiltrængt fleksibilitet i vores produktion.

Følg os på Instagram