God kaffe
- helt enkelt

Alt for mange steder er en kop kaffe en bitter, kogende og trist fornøjelse. Vi er sikre på, at det ikke er af ond vilje, men derimod manglende viden om, hvad der kræves for at skænke en velbrygget kop kaffe.

God kaffe starter med friske bønner. Bønnerne skal være af høj kvalitet og ristet nænsomt, så man bevarer sødmen og den egensmag, bønnen har.

Vores kaffer er fra micro lots i hele verden, nøje udvalgte og nænsomt profilristede til den lyse side. Dét fremhæver sødmen og de individuelle smagsnuancer i bønnen.

Det brygudstyr, vi sælger, er udvalgt med omhu, og hos CleverCoffee finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.

Vi forsøger hele tiden at kombinere kvalitet, bæredygtighed og teknologi, for at kunne levere den bedste løsning til jer, vores kunder. Vi leverer den bedste kaffe, de bedste maskiner og servicen der får det hele til at gå op i en højere enhed. Alt sammen så bæredygtigt som det er muligt.

Vi tilbyder

Vores kunder siger: