Når vi handler kaffer, giver det kun mening for os, hvis vi kan være med til at løfte hele kaffefarmen frem mod deres ønsker og drømme. Det er sjældent nok at købe enkelte mikrolots fra farmen, så for at skabe et bæredygtigt samarbejde, har vi udviklet konceptet Simply Good Coffee.

Bag navnet Simply Good Coffee gemmer der sig typisk en mellemamerikansk kaffe med masser af sødme og balance. Du finder ALDRIG blends hos os. Føj! Til gengæld lover vi, at vi har opført os ordentligt og handlet efter samme dukse-principper om transparens og bæredygtighed, som du kender os for.

Simply Good Coffee er indbegrebet af vores motto om at levere God kaffe – helt enkelt. Kaffen er hverken brændt eller bitter – og den er ligeglad med, om du brygger den som filter, espresso eller i et fuldautomatisk skrummel. Vi har gjort os umage og omni-ristet bønnen, så du kan brygge kaffen præcis, som du ønsker det!

Godt for bonden – godt for kaffedrikkerne

Som kafferisteri er vi bindeleddet mellem kaffefarmen og kaffedrikkerne. Fra kaffefarmen køber vi i forvejen nogle af de fineste kaffer, der dyrkes på planeten – men på farmen dyrker de også andre kaffer, der ikke helt har samme “sparkling” syrlighed, spændende frugtnoter og en cupping score på +85. Det er stadig gode, gedigne kaffer, der er balancerede og søde – men uden den vilde kompleksitet og syrlighed.

Dem skal bonden også sælge, og det vil vi gerne hjælp med! Vi hjælper bonden ved at aftage og afsætte rigelige mængder, så bonden kan fortsætte driften og udviklingen på kaffefarmen.

Vejen til økologisk certificering

De fleste kaffefarme, vi handler med, producerer økologisk, men kun meget få har råd til eller kan overskue certificeringen. Ved at aftage både de gode og de bedste kaffer, hjælper vi og du som kaffedrikker bonden med eksempelvis at komme nærmere en certificering, der på sigt er god for os alle.

Heldigvis passer dette perfekt med en stor del af de forespørgsler vi får – både fra private, hoteller, restauranter, caféer og kaffebarer: “Giv os en enkel, god kop kaffe – en crowdpleaser, alle kan lide.”

Værsgo’ – her er Simply Good Coffee

Husets kaffe

For nuværende er Simply Good Coffee fra Misiones i Colombia, som vi i forvejen handler direkte med. Til Simply Good Coffee har vi valgt sorten colombia, og vi er blevet enige med Michael og Luis om en pris på EUR 6,5 pr. kilo grønne bønner. Hertil skal lægges transport og diverse importafgifter samt vores produktionsomkostninger og ca. 15% vægttab ved rist.

Vi har smugtestet bønnen og fået rigtig god feedback fra erhvervsdrivende, der anvender kaffen både som espresso i fuldautomatiske maskiner og som “husets filterkaffe”.

Du finder Simply Good Coffee i shoppen nu. Spar 25%, når du er tørstig og snupper 5 kilo ad gangen til kun DKK 995.

Er du erhvervsdrivende, kan du ringe til Lars på tlf. 4252 0622 og høre mere om vores B2B-løsninger – der bl.a. tæller levering i miljøvenlige, returnérbare spande med 5 kilo kaffe.


Relaterede Indlæg