Skal dit hotel have en endnu mere bæredygtig profil?

En komplet kaffeløsning fra CleverCoffee binder jeres gæster sammen med kaffebonden på farmen. Hele vejen fra bønne til kop. Servér en velsmagende kop kaffe for alle jeres gæster, der er i tråd med jeres bæredygtige profil.

 

Vi hjælper jer med at formidle den unikke historie, der ligger i hver enkelt af vores specialkaffer, så du du let kan præsentere den for  dine gæster. Både når du serverer dagens første og sidste kop. Historierne kan komme fra kaffefarmen til jeres gæster på dén måde, der passer jer bedst. Om det er digitalt, via fysiske postkort eller via små videoer – vi hjælper jer hele vejen.

 

Bæredygtighed ligger i vores DNA. Økologi og FairTrade er udmærkede udgangspunkter, men er slet ikke nok, hvis vi skal være sikre på ordentlige forhold for kaffebønderne. Vi vægter fuld transparens i både smag og handel på lige fod med god smag.

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

Fortæl lidt om dit hotel og jeres behov, så vender vi fluks retur med et bud på en løsning.

Vi hjælper dig med at finde lige netop jeres løsning!

Forvent kaffe og udstyr, der altid lever op til jeres høje forventninger og en planlægning og kommunikation i højeste klasse.

 

Vi sætter både jeres og kaffebøndernes behov forrest. Igennem den ærlige dialog og punktlighed skaber vi et samarbejde udover det sædvanlige – et samarbejde på tværs af landegrænser og kulturer.

IMG_3380

Mere end bare en leverandør

Hos CleverCoffee garanterer vi bryggeudstyr, friskristet kaffe i højeste kvalitet og et samarbejde, der sikrer udvikling, service og et unikt partnerskab.

 

CleverCoffee leverer enten kaffen, udstyr – eller totalløsningen, som kan indeholde anlæg til filtrering af vand, træning og rådgivning . Vi har velafprøvede løsninger, der passer til de fleste – og med mangeårig erfaring kan vi sætte kaffe, udstyr og viden sammen, så de matcher lige præcis jeres behov.

 

Om det er med eller uden mælk, til den helt store morgenmadsbuffet eller kaffe til værelset. Vi har et serveringsforslag, der kan tilpasses jeres forretning. På den måde skaber vi sammen både den gode gæsteoplevelse og det gode samarbejde.

IMG_4085

Hvad er der af muligheder?

Om det er kaffe på kontoret, til restauranten eller hotellet, så står vi med et katalog af løsninger. Løsninger, der alle kan tilpasses dine behov!

Dette gælder helt fra det enkle setup til installation og service af markedets bedste bryggeudstyr – både ift. brugervenlighed og kvalitet i koppen.

Hvordan sikrer vi bæredygtigheden?

For CleverCoffee handler det først og fremmest om at kunne riste en specialkaffe, der er handlet på rette vilkår. Derfor handler vi vores kaffe direkte med kaffebonden eller gennem socialt bevidste og ansvarlige importører, som eksempelvis Ally Coffee – vi vil sikre os at kaffebonden får en betaling der både dækker produktionsomkostninger og som giver en fair margin.

Bæredygtigheden er en integreret del af vores hverdag. Derfor benytter vi vindenergi til vores strøm, genanvendelig emballage og vi bruger de mest miljøvenlige vandandlæg til kaffebrygning på markedet.

Hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed kan du gå til vores side om transparens og læse vores Transparency Report.

Hvad er smag?

Smag er individuel, og når vi siger, at du hos os får god smag og transparens, er det præcis, hvad vi mener.

Vores kaffe omni-ristet, hvilket betyder at hver enkelt kaffe har sin egen unikke risteprofil – og kun én af slagsen. Vi rister ikke kaffen på én måde til espresso og en anden til filter af den simple årsag, at vi gerne vil fremhæve bønnens naturlige sødme og smag. Og dette sker optimalt kun med én risteprofil. Kaffe er en frugt, vi behandler den derefter – og du og dine gæster skal opleve sødmen i en velbrygget kop kaffe.

Hvordan lærer jeg mere?

Et unikt partnerskab handler også om læring. Vi afholder både basiskurser i kaffe og master classes i kaffesmagning og -brygning for dig og dine kollegaer.

På dén måde sikrer vi, at I kan videreformidle viden om kaffe, bæredygtigheden og historien bag kafferne. Vi har historierne, som giver en unik oplevelse til jeres gæster og et stort plus i jeres CSR-regnskab.

Nyd servering af specialkaffe i verdensklasse