Bemærk venligst, at vi har fundet en pivdygtig og meget venlig praktikant til efteråret 2019. Skriv gerne, hvis du skal i praktik i 2020 og kunne være interesseret.

Som praktikant hos CleverCoffee kommer du til at brygge kaffe. Ligesom vi gør. Og vi arbejder med nogle af verdens mest interessante kaffer – og eksporterer til hele verden. Men tilbage til kaffen: Vi brygger naturligvis kaffe for at nyde den. Primært. Men vi brygger den også fordi, der i hver enkelt af vores kaffer ligger en masse fantastiske historier gemt. Og sammen med dig kan vi fortælle dem endnu bedre.

Lær teknikkerne

Vi spiser målgruppeanalyser, Google Analytics-data og don’t-break-the-chain-opslag til morgenkaffen. Dét kan vi også lære dig at gøre. Også selvom du ikke drikker kaffe. Endnu.

Nyhedsbreve, remarketing/retargeting, SEO, pressemeddelelser og video. MailChimp hænger sammen med webshoppen, som hænger sammen Facebook som hænger… ah, du har forstået det. Du skal dermed ikke starte med at bygge alting op. Det har vi gjort – og vi lærer gerne fra os.

Du skal bidrage med overblik, planlægning og en skarp prioritetssans. Du skal formidle engagerende – og altid på et niveau, hvor vores fremtræden er gennemsyret af vores værdier og professionalisme.

Build, measure, learn

Vi er et stort firma, men en lille organisation. På 2,5 mand. Den halve hedder Erik og hjælper med alt det praktiske, vi ikke selv kan nå.

Vi afprøver, A/B-tester og fejler. Hele tiden. Det er godt. For det er her, vi lærer, hvad der virker – og hvad der ikke virker. Forvent, at du får hjælp til alt det, du ikke kan – og opmuntring til at afprøve alt det digitale, du gerne vil.

Hierarki og faste roller fylder intet, initiativ og en lærende tilgang fylder alt. Derfor stiller vi ingen krav til din uddannelsesbaggrund. Om du er i gang med din kandidat, din bachelor eller noget helt tredje er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er dygtig, engageret, indstillet på at lære og deler vores høje ambitionsniveau – og at du har mulighed for at afsætte 3-5 måneder til at lære en masse om content marketing – og specialkaffe.

Vores mål er at spotte den mest talentfulde kandidat, der på sigt har mulighed for ansættelse efter endt studie.

Spørgsmål? Ring til Lars på tlf. 4252 0622.

Send din ansøgning (tekst/video) og CV til lars@clevercoffee.dk.

Tak.


Relaterede Indlæg