Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Historien

Nørderiet bliver en forretning

CleverCoffee startede som en kaffeblog i 2014, udviklede sig til en webshop med friskristet specialkaffe – og derfra voksede idéen om at gøre bæredygtig kaffe i verdensklasse tilgængelig for alle. Vi er STORE kaffenørder, så du behøver ikke være det. Når det er sagt, synes vi, at nørder er seje!

Baggrund

I en garage i Viby J.

I en alder af 27 år havde founder og CEO af CleverCoffee endnu ikke drukket en kop kaffe, han kunne lide. Men en kær ven introducerede den kakao-drikkende Lars Frello for special kaffe, og siden da har han indtaget utallige sip af sin kaffe.

I 2014 købte han sin første kafferister, som hurtigt blev skiftet ud med en ny og større, og som til sidst endte i et køb af en rister, der medførte familiens flytning til den lille landsby Fillerup.

Image
Baggrund

Kunden, man ikke kunne slippe af med

Lindy Brogaard var kunden, der aldrig gik igen. Han startede med at købe kaffen fra risteriet i garagen, blev der for at hjælpe med at pakke, og i sidste ende stoppede han ikke med at komme igen. Sidenhen har butikken flyttet sig en del - både lokationen, men også forretningsmæssigt. 

Lindy er nu CleverCoffees Head of Coffee og han er utrolig passioneret omkring sit arbejde. Med to nørder med hver sit fagområde, har CleverCoffee haft mulighed for at gøre vejen fra kaffebonde til kaffekop velsmagende, transparent og bæredygtig.

Image
Vi går ikke på kompromis

Vores mission er enkel
- kvalitet i alle led og transparens i højsædet

I dag ser butikken noget anderledes ud end den gjorde, da Lars startede sin hobbyvirksomhed, men målet er det sammen: at gøre handlen med kaffe transparent. Det gør vi ved at handle ansvarsfuldt og langsigtet med kaffebonden, og levere én samlet løsning med udstyr, rådgivning og kaffe til store kaffe-forbrugende kunder såsom hoteller, caféer og kaffebarer i hele verden.

Vi betaler ekstra for den bedste kvalitet i alle led – og vi leverer både et produkt og en service, der er langt ud over det sædvanlige i branchen. Dermed går vi fra at være en tilfældig leverandør til en stærk, langvarig samarbejdspartner for vores kunder.

Det handler om at betale mere for mindre, fordi værdiansættelse af kvalitet er en investering i den unikke viden og det arbejde, der er forbundet med at skabe den bedste kvalitet. Alene det faktum, at specialkaffe smager så forskelligt fra forbrugskaffe gør, at vi altid vil søge efter kvalitet - ikke kvantitet.

 

Vi smager på mere end 40 kaffer hver eneste måned, men kun meget få kaffer når igennem nåleøjet til vores risteri. Alle kaffer er udvalgt for deres unikke og spændende karakteristika, og du kan være sikker på, at vores udvalg altid afspejler den enorme forskel i smag, der findes i kaffens verden.

Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af seneste produktionsriste er en del af vores DNA. Vi holder smagsprofilen nuanceret ved selv at præsentere og brygge vores kaffer i vores kaffebar, hos caféer og kaffebarer, der anvender vores kaffer, og til World of Coffee-events.

Det bryggeudstyr, vi sælger i vores webshop, er udvalgt med omhu, og her finder du udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Det gør du fordi, vi véd, at du får den bedste kaffeoplevelse, når vores specialkaffer brygges på udstyr i verdensklasse.
Få 10% rabat på din første ordre*, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

*Gælder ikke abonnementer

Video Image
Kaffeværkstedet

Kaffe er en frugt

Og kaffe behøver hverken smage brændt eller bitter Selv på vores tidligere kafferister, Giesen W15, var kaffen sød, frugtig og transparent. På den nye Loring S15 Falcon er kaffen endnu mere transparent, og uanset hvilken kaffe, du vælger, kan du være sikker på, at du vil opleve stor variation i de forskellige kaffers smagsnuancer. Kaffe kan nemlig smage som den frugt, det kommer fra, hvis det bliver behandlet nænsomt og er af høj kvalitet.