MANGE HAR SPURGT…

.. om vi snart holder åbent i kaffeværkstedet igen. Og der er ikke noget, vi hellere vil – så vi har planlagt det sådan, at du lige kan holde din sommerferie, nå tilbage til kontoret – og allerede dér, har du virkelig noget lækkert at se frem til!

Fredag den 23. august er vi værter for en ganske uforpligtende omgang kaffefredagsbar, hvor du kan tage dine kolleger med under armen til en kaffeoplevelse, der bliver hængende!

Du behøver ingen tilmelding – du trykker blot ‘deltager’ på begivenheden – så klarer vi resten!

GANEN

Køkkenchefen Niels Switzer fra Hotel Ferdinand i Aarhus har lovet at kigge forbi mellem kl. 14-17. Han laver sådan noget ta’-let-mad, der er svært at udtale, men som smager himmelsk. Niels er selv kaffeentusiast, så han sørger for at mad og kaffe passer sammen. Det bliver ganske enkelt ikke finere, end når Niels står bag gryderne!

GREJ

Ikke nok med, at vi har flyttet rundt, bygget nyt og udvidet; vi har også investeret i noget gear, som både er lækkert at se på og bruge! OG ja, som leverer en ”jysk ok” god kaffe hver gang. Vi tænder for den nye, semi-automatiske espressomaskine Slim Jim Mirage fra Kees van der Westen. Den er den første af sin slags i DK og vi lover at den kan blæse selv de største kaffenørder af stolen – så hold nu fast i kaffekoppen!

Skal det være helt let i både brygning og rengøring har vi det schweiziske præcisionsværktøj Cameo; en fuldautomatisk maskine, der imponerede Food and Beverage-manageren på Hotel Kong Arthur så meget, at han købte to!

Er der varmt, rykker vi is-kaffe og koldbryg på maskinerne – men er sommeren forbi og lidt koldere i vejret, lægger vi os i selen for at levere lune flat whites, så det blå falder med fra himlen.

Vi glæder os til at se jer!


Relaterede Indlæg