CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Lej en plads i vores risteri

Vil din forretning gerne servere kaffe brygget på friskristede kaffebønner? Men vil I samtidigt også gerne undgå at investere millionen i eget risteri? Så er du landet det helt rette sted. Hos CleverCoffee er vi nemlig ikke for fine til at dele ud, og derfor stiller vi vores risteri i Odder til rådighed for dig og din virksomhed.

Hvad er jeres ønsker?

Kunne I godt tænke jer at riste en husets kaffe, som I kan sætte jeres eget logo på? Ja, så kan det lade sig gøre i CleverCoffees risteri, hvor har mulighed for at leje ristetid. Vi lejer alle risteriets faciliteter ud, men vi stiller samtidigt også vores netværk, erfaring og viden til rådighed, således I kan få skabe den rette smag og profil, som matcher jeres drømme.

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag for at høre om dine muligheder for at riste din kaffe hos os.

Kontakt os i dag!
Image
CleverCoffee

Et fællesskab for kaffenørder

Hos CleverCoffee tror vi på fælles oplevelser omkring kaffens nydelse og passion. Vi ønsker et fællesskab, hvor vi kan lære af hinanden – uanset om du og teamet er nybegynder eller trænende inden for kafferistningens forførende kunst. Vi vil give jer en god smag i munden, samtidigt med at historien om bæredygtig kaffe, som kan spores helt tilbage til kaffebonden, gennemsyrer ethvert til- og fravalg.

Vi glæder os til at byde dig og din forretning indenfor i CleverCoffees risteri, hvor du kan opleve, hvor varieret kaffe kan smage, hvis det bliver ristet nænsomt og er af høj kvalitet. Smag forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. I vores risteri er der ingen smagsforstærkere – kun den rene vare.

Ristning er en videnskab i sig selv, og der ikke findes en standardopskrift

Rist dine bønner hos os og markedsfør din kaffe

Hos CleverCoffee er vi af den overbevisning, at enhver barista og kaffeconnaisseur med respekt for sig selv, mindst én gang bør prøve at riste sine egne kaffebønner og udforske. 

Af den grund får du og din virksomhed mulighed for at udleve den drøm i vores risteri i Odder. Her kan I riste jeres egne kaffebønner til f.eks. ”husets kaffe”, ”månedens specialkaffe” eller noget helt tredje. 

Det er dog vigtigt for os at slå fast, at vi ikke tilbyder private label-løsninger, hvor vi rister og sætter jeres logo på. Derfor må vores logo altså heller ikke fremgå af markedsføringen af den kaffe, som I rister. Du og virksomheden kan til gengæld sætte jeres eget logo på den kaffe, som I rister og pakker hos os. Det bliver med andre ord din virksomhed og dit team, som er i centrum fra dag ét.

Pst! Det er også muligt at stable et colab på benene. Hør mere om jeres muligheder allerede i dag.

Let, sjovt og spændende

Lær at riste jeres egen kaffe

Bag CleverCoffee står to kaffenørder, Lindy og Lars, som har specialiseret sig i ristning af kaffe i flere år. Alt det udstyr og den viden, erfaring og know-how, som de besidder, kan du og din virksomhed nu få gavn af, når I lejer ristetid hos CleverCoffee.

I vil blandt andet få adgang til verdens mest avancerede kafferister, en Loring S15 Falcon. Hvis I også er vilde med kaffegadgets, vil den uden tvivl slå benene væk under jer! Udover at I får adgang til alle vores faciliteter, kan I også drage nytte af vores viden og erfaring i risteriet. Er I f.eks. ikke erfarne, kan I lære at riste hos Lindy, som til daglig står for CleverCoffees egen kafferistning.

Vaskeægte kaffenørder

Vores vaskeægte kaffenørder bakser med alt fra ristning af bønner til brygning og skaber derigennem fantastiske og smagfulde kaffeoplevelser. Det bliver dog først rigtigt magisk, når de deler deres oplevelser og resultater med din virksomhed.

Alt I skal gøre er at booke timer med Lindy. Lyder det som noget for jer?

Tøv ikke med at kontakte os
Image

Hvordan kan vi leje os ind?

Godt du spørger! Når I lejer jer ind på vores risteri med henblik på at riste jeres egen kaffe, får I adgang til hele setuppet i vores risteri. Vi har mulighed for at stå for alt det praktiske, hvis I ønsker det. Det betyder, at I blot skal møde op og gå i gang. I skal hverken tænke i opbevaringsmuligheder eller et pakkeri. Alt det, kan I nemlig klare hos os.

Det er utroligt svært at sige, hvordan et samarbejde ser ud sort på hvidt. Setuppet afhænger nemlig ene og alene af jeres ambitionsniveau og behov.

Vi stiller vores Loring S15 Falcon til rådighed alle ugens dage, og så er det op til dig og virksomheden at booke jer ind, når I har behov for at benytte vores rister. I kan booke helt ned til en time.

Hvis du eller dit team er erfarne ristere, vil I kunne riste omkring 50 kg på en enkelt time. Det er en tommelfingerregel, og I bliver først klogere på jeres risteevner, når I kaster jer ud i det. I begyndelsen vil det naturligvis tage længere tid, men med tiden vil I opleve at ristetiden går hurtigere.

Skal vi have vores egne kaffebønner med?

Nej, det skal I ikke. I skal faktisk bare vælge, hvilken kaffe I ønsker at riste, og så sørger vi for at købe bønnerne hjem og afregne punktafgifter med staten. Vi hjælper jer dog ikke bare med at købe kaffe. 

Vi køber grønne kaffebønner fra dygtige og socialt bevidste importører eller direkte hos bonden. Hvorfor?

Jo, på den måde sikrer vi, at farmerne og kaffebønderne arbejder under gode forhold og bliver betalt en ordentlig pris for deres arbejde. 

Derudover arbejder vi også udelukkende med direct relationship sourcers, som sikrer transparens, gode vilkår og en god pris på farmerne. Transparens i kaffehandlen giver nemlig jeres virksomhed transparens i kaffekoppen.

Så der er vist kun ét spørgsmål tilbage: Hvordan skal jeres kaffe ristes?

Transparens i vores kafferisteri

Hos CleverCoffee arbejder vi hver dag for, at I og jeres kunder kan nyde specialkaffe med den gode smag og med god samvittighed – med alt hvad det indebærer. Lige fra kaffebærret bliver plukket på farmene til bønnerne bliver nænsomt ristet i vores risteri af jeres team og til den færdige kaffe bliver serveret i jeres virksomhed, stræber vi efter transparens og bæredygtigheden i alle aspekter.

Duften, smagen, autenciteten, sjælen og så det menneskelige ansigt bag råvaren. CleverCoffee står for en unik kaffeoplevelse, og vores arbejde med transparens og bæredygtighed betyder virkelig meget for vores lille virksomhed. Du kan læse meget mere i vores Transparency Report, som gør det tydeligt, hvordan vi arbejder mod mere gennemsigtige priser og en mere fair industri.