CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed

Vi vægter fuld transparens på lige fod med god smag

En komplet kaffeløsning fra CleverCoffee

KAFFE FRA A-Z
Vi står for maskiner, træning, levering af kaffe og alt derimellem

En komplet kaffeløsning fra CleverCoffee forbinder jeres gæster med kaffebonden på farmen. Hele vejen fra bønne til kop. Servér en velsmagende kop kaffe for alle jeres gæster, der er i tråd med jeres bæredygtige profil.

Hos CleverCoffee garanterer vi bryggeudstyr, friskristet kaffe i højeste kvalitet og et samarbejde, der sikrer udvikling, service og et unikt partnerskab.

Vi leverer enten kaffen, udstyr – eller totalløsningen, som kan indeholde anlæg til filtrering af vand, træning og rådgivning. Vi har velafprøvede løsninger, der passer til de fleste – og med mangeårig erfaring kan vi sætte kaffe, udstyr og viden sammen, så de matcher lige præcis jeres behov.

Om det er med eller uden mælk, til den helt store morgenmadsbuffet eller kaffe til hotelværelset. Vi har et serveringsforslag, der kan tilpasses jeres forretning. På den måde skaber vi sammen både den gode gæsteoplevelse og det gode samarbejde.

Video Image
Samarbejdspartner

Food and Beverage Manager på Arthur Hotels

"CleverCoffee sørger for, at vores maskiner er i orden. Derudover hjælper de os med at undervise vores personale. De sørger for at vores personale har den nødvendige viden for at kunne fortælle historien til vores gæster og sørge for at de får en god oplevelse," fortæller Mads Krogh

Vi er med hele vejen

Vi går langt for at lære din forretning så godt at kende som muligt, og som dansk distributør af bryggegrej fra anerkendte mærker som Kees van der Westen, PUQpress og Pentair Everpure®, kan vi hjælpe din kaffebar eller forretning med at udtrække alle smagsnuancerne i kafferne. Vi kan rådgive dig om udstyr, vand og flowet bag baren – og når alt er i gang, tilbyder vi master class-træning og løbende support.

Kvalitetskontrol med ugentlige målinger af grønne og ristede bønner samt cupping af de seneste produktionsbatch er en del af vores DNA. Vi forbliver skarpe ved selv at præsentere og brygge vores kaffer på caféer og kaffebarer, der bruger vores kaffe og til World of Coffee-events regelmæssigt.

Når der snakkes bæredygtighed, er der mange ting in mente. Bæredygtighed har mange aspekter, som miljø og vilkår – og alt, der ligger derunder. Det er derfor vigtigt, at vi handler de bedste kaffer i verden til en fair pris for alle parter og på en måde, som fremmer bedre vilkår for både kaffebonden, hans/hendes familie og naturen omkring farmen.

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image

Her finder du vores nuværende kaffesortiment

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed