CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed

Vi kan klare selv de mindste opgaver

Du har kollegaerne - vi har deres kaffe

VI HJÆLPER MED UDSTYR
Til dine kollegaer, der er sendt hjem på hjemmekontoret

Har I sendt hele kontoret på hjemmearbejde, men vil gerne sørge for, at de er produktive, glade og føler sig inkluderet? Så er det måske en idé at tilbyde dem et kaffe setup til hjemmekontoret.

Kaffen er en stor del af arbejdsdagens rutine, og det ændrer sig ikke, selvom man arbejder hjemmefra. Forestil dig at starte dagen ud med en friskbrygget kop kvalitetskaffe, som dine kollegaer kan brygge derhjemme? De behøver altså hverken tage til den lokale café eller kaffeshop for at nye en god kop kaffe. De kan i ro og mag nyde den derhjemme i de vante omgivelser, lige når det passer dem. Dét er noget de fleste kaffedrikkere og kollegaer sætter stor pris på.

 

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image
Bæredygtige bønner

Friskristet kaffe til forskellige bryggemetoder

Når dine kollegaer får hele kaffebønner fra CleverCoffee, kan de tilpasse malingen af bønnerne lige efter deres behov. I alt sin enkelthed kan de selv bestemme, hvorvidt de ønsker at brygge deres friskristede kaffe som filter, stempel, dripper, pour-over eller espresso.

Kaffe er en alsidig drik, som let ændrer karakter alt efter, hvordan man vælger at brygge den. Netop derfor ønsker vi at give jer mulighed for selv at beslutte, hvordan I lige præcis ønsker at brygge jeres kaffe. 

Der er utroligt mange holdninger til, hvad der definerer en god kop kaffe. Hos CleverCoffee er vi dog ikke i tvivl om, du sikrer et solidt udgangspunkt ved at benytte vores friskristede kvalitetsbønner, som er nænsomt ristet med øje for den enkelte kaffes unikke risteprofil.

Tag på smagseventyr med vores kaffe

Med et kaffe fra CleverCoffee får I ikke blot velsmagende og bæredygtig kaffe. I får også mulighed for at drage på smagseventyr, da der hver måned bliver introduceret for nye og spændende kaffer i sortimentet.

Det er nemlig CleverCoffee Crew, der hver måned nøje udvælger og pakker friskristet kaffe i verdensklasse til vores kunder. Det betyder, at I i løbet af et år faktisk vil kunne komme rundt om hele 12 forskellige kaffetyper. Aldrig har det være nemmere at få velsmagende kaffe af høj kvalitet – hver måned. 

Det giver jer mulighed for at udforske endnu ukendte bønner og blive endnu klogere på, hvilke nuancer og ristninger som tiltaler jer mest. Uanset om I er passionerede kaffedrikkere eller helt nye i gamet, vil I med garanti få en unik smagsoplevelse.

Her finder du vores nuværende kaffesortiment

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed