CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed

Video Image
Kaffeværkstedet

Det skal være nemt at servere specialkaffe med god samvittighed

Bæredygtighed er på alles læber, men hvad er bæredygtig specialkaffe egentligt? Vi mener, at det skal være nemt og enkelt at få en velsmagende specialkaffe med omtanke for miljøet og bønderne bag. Bæredygtighed kan til tider være både komplekst og uigennemskueligt, og det vil vi gerne lave om på – i hvert fald inden for kaffebranchen. Hos CleverCoffee sætter vi derfor al vores viden i spil for at du, kære kaffedrikker, ikke bliver begravet i kompleksitet. Vi garanterer fuld gennemsigtighed og ærlighed, når du køber kaffe hos os, og det gør vi blandt andet ved hjælp af vores Transparency Report. Vi hylder med andre ord gennemsigtigheden i handlen med kaffe ved at åbne omkring, hvordan vi helt konkret handler netop vores kaffer.

Bæredygtige bønner

Friskristet kaffe til forskellige bryggemetoder

Hvorfor lade andre beslutte, hvordan du skal brygge din specialkaffe? Fordi du får hele kaffebønner fra CleverCoffee, kan du tilpasse malingen af bønnerne lige efter jeres behov. I alt sin enkelthed kan I selv bestemme, hvorvidt I ønsker at brygge jeres friskristede kaffe som filter, stempel, dripper, pour-over eller espresso.

Kaffe er en alsidig drik, som let ændrer karakter alt efter, hvordan I vælger at brygge den. Netop derfor ønsker vi at give jer mulighed for selv at beslutte, hvordan I lige præcis ønsker at brygge jeres kaffe. 

Der er utroligt mange holdninger til, hvad der definerer en god kop kaffe. Hos CleverCoffee er vi dog ikke i tvivl om, du sikrer et solidt udgangspunkt ved at benytte vores friskristede kvalitetsbønner, som er nænsomt ristet med øje for den enkelte kaffes unikke risteprofil.

Tag på smagseventyr med vores kaffe

Med et kaffe fra CleverCoffee får I ikke blot velsmagende og bæredygtig kaffe. I får også mulighed for at drage på smagseventyr, da der hver måned bliver introduceret for nye og spændende kaffer i sortimentet.

Det er nemlig CleverCoffee Crew, der hver måned nøje udvælger og pakker friskristet kaffe i verdensklasse til vores kunder. Det betyder, I i løbet af et år faktisk vil kunne komme rundt om hele 12 forskellige kaffetyper. Aldrig har det være nemmere at få velsmagende kaffe af høj kvalitet – hver måned. 

Det giver jer mulighed for at udforske endnu ukendte bønner og blive endnu klogere på, hvilke nuancer og ristninger som tiltaler jer mest. Uanset om I er passionerede kaffedrikkere eller helt nye i gamet, vil I med garanti få en unik smagsoplevelse.

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller give os et kald

Send os en mail!
Image

Vælg en løsningsmodel, der passer dig eller din virksomhed