CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!
Done, doing & dream

Roastery

Herunder kan du læse mere om hvilke tiltag vi har gjort i vores risteri. God læselyst.

Done

Gammel i en ny forklædning

I 2018 måtte vi indse, at vores tidligere risteri i garagen i Viby var blevet for småt. Det nye risteri finder du nu i Fillerup – på en 100 år gammel gård. Her finder du risteri, kontor og showroom, bygget ind i den gamle gård.

Vores materialevalg afspejler et miljøvenligt landskab i form af brugte borde, stole og elektronik, ny isolering og tidskontrolleret varmeanlæg.

Image
Done

Mød Loring, vores nye kafferister

Vi er afhængige af brugen af gas i vores ristning af kaffebønner. Men med vores nye rister kan vi begrænse mængden af gas 80%. Og samme tid opnår vi en mere konsistent ristning. Dermed sikrer vi en højere kvalitet og sparet energi - det kan vi godt li’!

Image
Done

Bedre ristning = tættere samarbejde

Med den nye rister har Lindy, CleverCoffees Head of Coffee, fået flere timer til at arbejde på kontakten og samarbejdet med kaffefarmen. På den måde kan vi være i tæt dialog med farmen, tale om den unikke risteprofil og sikre en velsmagende kop kaffe.

For os handler det ikke kun om den kop kaffe vi kan servere til dig. Det handler i lige så høj grad om at bidrage til en bæredygtig produktion på kaffefarmen.

Image
Doing

Doing

Image
Doing

Image
Doing

Doing

Image
Dream

Forbrug, reducering og muligheder?

Med en forretning og et risteri har vi også et forbrug. Vores ønske er, at være transparente omkring vores målsætninger, forbrug og de valg vi træffer. Derfor er vi altid åbne for en snak om vore forretning. Vores Transparency Report har til formål at fortælle om vores handlinger, valg og løsninger på årsbasis.  


Læs vores Transparency Report for 2020 her 

Image
Dream

Vil du have en kop kaffe hos os?

Indtil videre har vi plads nok til at drive vores egen forretning, men vi er lige begyndt at forberede udvidelsen af lokationen. Vores drøm er at skabe et stort, åbent rum med et fuldt udstyret industrikøkken og produktionsmiljø.

Først og fremmest giver dette os muligheden for at udvide vores egen forretning, og for det andet vil vi være i stand til at invitere gæster, partnere og andre virksomheder til at bruge rummet og arbejde herfra. Denne fælles måde at arbejde på, passer til vores drøm for at kunne samarbejde med andre, og det skaber plads til vidensdeling med forretningspartnere. 

Image