CleverCoffee er B Corp-certificeret - Alle i og omkring CleverCoffee er med til at skabe en bedre verden. Intet mindre!
Done, doing & dream

Customer

Herunder kan du læse mere om hvilke tiltag vi har gjort for vores nuværende og fremtidige kunder. God læselyst.

Done

Vores egen kaffebar

I målsætningen om at gøre bæredygtig kaffe tilgængelig for alle, har vi åbnet vores egen kaffebar. Teamet bag disken står klar med unikke historier om hver bønne. Således kan vi give dig indblik i, hvordan vejen fra kaffebonde til kaffekop er velsmagende, transparent og bæredygtig. 

Det er ikke skånsomt for miljøet at åbne en kaffebar. Derfor har vi prioriteret nogle bæredygtige løsninger. Eksempelvis er vores maskiner automatiske, hvilket betyder vandforbruget reduceres. Dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.
Image
Done

Koppen lavet af kaffen

Hvad nu, hvis vi kunne bruge restaffald til at drikke kaffen af? Det er konceptet bag HuskeeCup. I processen, hvor kaffebønnerne tages fra kaffebærerne, produceres et restprodukt i form af en tynd skal. Denne kaldes husk Normalt smides denne væk – men HuskeeCups er lavet med 30% kaffeskal. På den måde bidrager HuskeeCup til en cirkulær produktion. Fedt, ikke?

To-go kan derfor godt være et miljøbevidst valg. I vores kaffebar kan du købe HuskeeCups som to-go. Vi vasker koppen, og du bidrager til en cirkulær proces. 
Image
Done

Sammen er vi klogere

Som forretning ønsker vi at arbejde målrettet og struktureret med bæredygtighed. Det er der også andre der gerne vil, og er gode til! Hvorfor ikke dele denne viden? Vores B Inspired netværk har til formål at skabe et rum for sparring og erfaringsudveksling. Vil du gerne vide mere om din mulighed for at være med og mødes med netværket 4 gange om året?

Så læs mere her
Image
Doing

Fra kaffefarm til kaffekop

Vi ønsker at være en transparent forretning. Ikke fordi vi ønsker at blive de bedste i verden. Men vi ønsker at blive det bedste for verden. I vores Transparency Rapport og med udviklingen af vores nye hjemmeside, ønsker vi at fortælle, hvorfra kaffen kommer, og hvordan købet af en enkelt kop kaffe bidrager til en bedre produktion hos den enkelte kaffefarm.
Image
Doing

Image
Doing

Doing

Image
Dream

My Coffee Impact

Vi ønsker at vise dig, hvordan din kop kaffe har en betydning for farmen. Med ”My Coffee Impact” vil det være nemt for kaffedrikkerne at se kaffens rejse fra plantage, til farm, over Atlanten, til risteriet og i koppen. Dette ønsker vi at gøre gennem en data-baseret infografik, tilgængelig for alle vores kunder.

Image
Dream

Dit bæredygtige alternativ

Hos CleverCoffee ønsker vi at blive det bæredygtig valg, når du skal have en kop kaffe. Det gør vi ved, ikke blot at servere en kop kaffe – men servere en fortælling, hvor du ved mere om, hvor kaffen kommer fra og har mulighed for at drikke en kop kaffe med vidunderlig smag.Image