Velkommen til vores nye hjemmeside og webshop. Skulle du opleve en fejl, så giv os endelig besked. Tak for din støtte!
Det handler om positiv social forandring til fordel for både verden og bundlinjen

B Corp er for virksomheder, der vil være bedre for  verden

B Corp er en bevægelse for virksomheder med et fremsynet mindset, som stræber efter at bruge forretningen til at skabe positiv indvirkning på omverdenen.

Det betyder, at B Corps ikke blot konkurrerer om at være den bedste virksomhed i verden – men den bedste virksomhed for verden.

Der er i dag over 3500 B Corp certificerede virksomheder i over 70 lande fordelt på over 150 brancher – med ét fælles mål: at redefinere, hvad der skaber succes i erhvervslivet.

På nuværende tidspunkt er kun 35 danske virksomheder sluppet igennem nåleøjet og blevet en B Corp-certificeret virksomhed. 

B Corp certificeringen er en tredjeparts-certificering administreret af non-profit organisationen B Lab. Ved hjælp af B Impact Assessment, som er stillet gratis til rådighed af B Lab, redskabet svarer virksomhederne på 200 punkter, der skal sikre, at virksomhederne er bæredygtige og skaber positiv impact i alle led af værdikæden og på alle planer i organisationen.

Udover en bevægelse er B Corp-bæredygtighed eksemplificeret i en global standard. B Impact Assessment er et globalt udbredt og anerkendt værktøj, der gør det let for virksomheder at måle, sammenligne og forbedre deres samfundsimpact.

Stemplet, alle taler om


Når det eftertragtede B Corp-stempel lander ved siden af virksomheden logo, så er det ikke liggestolen ved poolen der venter. At have en B Corp-certificering er en evig arbejdsproces, og målet er hele tiden at blive bedre. 

Udover at det har krævet hårdt arbejde at nå dertil i første omgang, så kræver det en ny vurdering hvert 3. år. B Corp-certificering er den eneste certificering, der holistisk måler virksomheders samlede sociale og miljømæssige performance.

CleverCoffee på vej mod B Corp

Vær med i ambitiøst netværk for bæredygtige virksomheder